Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik a turáni átok?

Létezik a turáni átok?

Figyelt kérdés
Itt ott gyakorin láttam kommentben.

2018. márc. 7. 17:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Nem hinném, csak egyszerűbb valami természetfelettivel magyarázni a hülyeségünket, ahelyett, hogy az okokat keresnénk és változtatnánk.
2018. márc. 7. 22:21
 12/17 anonim ***** válasza:
54%

10-est én nem szavaztam le,de úgy tudom még mindig működik sajnos...elég ha felnézel a 888.hu-ra és láthatod hogyan fröcsög egymásra a két oldal :),vagy a nyirkai jóslat szintén egyértelmű,ahol

"Kettészakad a nemzet,lángra lobban az ország,a lángot vér oltja,a nép fele elpusztul"...még ebben az évben...

"A vérszerződés pedig fényszövetség, ami nem egy közönséges és minden napos szerződést jelent, ezt jelképezi a szertartásban alkalmazott vér is. A vér a lélek hordozója, a lélek pedig az Isteni ÉN tükörképe. A vérszerződés által a felek a vérük keveredésével testvérnek fogadják egymást, ami a szellemi testvériséget jelképezi.

Az effajta eskütétel a legszentebb és legerősebb."

...főleg ha felszentelt helyen történik egy beavatott szellemi vezetővel,tehát ennek megszegése önmagában egyfajta átoknak minősül...

továbbá megszüntetésére az "Ősi, mágikus fényszövetséget kell megújítani, amelyre igen haladott szellemiségű és beavatott fényvallású vezetők képesek, nem holmi személyiségközpontú, hataloméhes politikusok. A ceremóniát pedig egy magyar táltos főpapnak kell végezni"

itt olvashatod az egészet:

[link]

Szerintem pont ezért a test/vér/szellemi szerződés miatt is található a turáni vonal egyesek alkarján,mások felkarján,egyik ismerősömnek pl. mindkét vonal megvan,amit Tur vágott magának és amit Ir a csuklójára...illetve ha azt vesszük,hogy mi vagyunk a mag népe,közvetlen leszármazottai a suméroknak,vagyis a legelsők akiket "teremtettek",akkor sokkal ősibb és transzcendentálisabb okai vannak ennek a széthúzásnak,mint azt sokan gondolnák..

2018. márc. 7. 23:30
 13/17 anonim ***** válasza:
9%

Ha létezik turáni átok, akkor az már beteljesült.

Átalakult kárpát-medencei átokká, hiszen 'szentté avatott királyunk' testvérgyilkos.

2018. márc. 8. 06:45
 14/17 szenes43 ***** válasza:
100%
A táltosokat sorban kivégezték a király parancsára mert először a főurak majd az alájuk tartozó népnek át kellett térnie a Római kereszténységre. Útólsónak a főtáltos torkát vágtát át és ő a vérében hörögve szörnyű(ezeréves) átkot mondott a királyra és a nemzetre.
2018. márc. 14. 19:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy igazi táltos soha nem átkozza el saját nemzetét és népét.

Ez csak egy hazug mese, amivel az ősi táltosokat akarja már megint bemocskolni a judeo-keresztény egyház.

Az egyedüli gond, ami miatt szenved a népünk az nem más mint egy hazug álvallás erőszakkal való felvétele (a judeo-kereszténységre gondolok), mert ezzel elárultuk eredeti Isteneinket és Ősatyáinkat. Ezért szenvedünk.

2018. márc. 29. 18:44
 16/17 szenes43 ***** válasza:
100%

Nézz utána mit jelentett az akori magyaroknak és általában a pusztázó népeknek a táltos. Pap,tudós,orvos,jós,jövendőmondó valójában egy a múltból eredő kollektív emlékezet amely emberként a nemzet tagjaként volt a néppel.

A kereszténység akkor már ezer évvel volt Krisztus halála után és elég erősnek vélte a befolyását a fejedelmeknél és azok népeinél.A kereszténység tűzzel s vassal terjeszkedett előtte is és utána is.Mindíg csak a korabeli papok kezébe volt a tudás sok esetben az analfabéta uralkodókat úgy manipulálta az egyház hogy ő mindig jól jöjjön ki belőle.

2018. márc. 30. 19:03
 17/17 szittya15 ***** válasza:
100%

Igen sokan dolgoztak rajta, az elmúlt néhány száz év alatt, sikerrel.

Mára már nincs, de a belé vetett hit és tudatlanság komoly károkat okoz még ma is. Táltosaink sikerrel hatástalanították mostanra.

2019. jan. 31. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!