Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Rejt magában veszélyt az...

Rejt magában veszélyt az otthon történő démonidézés?

Figyelt kérdés
2018. márc. 6. 16:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%
2018. márc. 8. 00:09
 12/17 anonim válasza:
52%
Igen, nagyon veszélyes a démon idézés. Kérlek, a legközelebbi papot vagy lelkészt keresd fel, s beszélgess vele erről. Őszintén fognak segíteni, ők ezen nem gúnyolódnak, élcelődnek, hanem komolyan veszik.
2018. márc. 8. 12:56
 13/17 anonim válasza:
55%
Én nem idéztem meg egyet sem, mégis szenvedek tőlük. Persze én teszem ki magam nekik a bűneimmel, de mindent megteszek, hogy megszabaduljak tőlük. Eszedbe ne jusson, ez tényleg nem játék, engem meg is szálltak többször és csak Istennek hála, hogy nem lett komolyabb bajom az iszonyú kellemetlenségeket kivéve, persze egyem meg amit főztem. Csak ártani fog neked, vagy téged felhasználva ártasz másoknak általa, igaz azért meg jutalmaz amitől tovább mész, de a legvégén te magad fogsz emiatt elkárhozni. Arról nem is beszélve, hogy lehet észre sem fogod venni, hogy mi történik körülötted. Ne tedd!
2018. márc. 8. 17:57
 14/17 B Béla válasza:
69%
Ha valaki kitartóan kopog a pokol kapuján, annak elöbb utóbb ajtót nyitnak.
2018. márc. 9. 11:21
 15/17 anonim ***** válasza:
35%

"Lesz egy lakótársad aki nem fizet albérletet és az elsődleges célja, hogy megöljön"

Nem megőlni akar, csak megszáll. Nem halsz meg, legrosszabb esetben kómába esel

2018. márc. 9. 11:56
 16/17 VPeter90 ***** válasza:
61%
Hali, ha jól csinálod nem, ha rosszul , belehalhatsz. Kezdetnek valami egyszerűbbel próbálkozz, mondjuk állati lelkek megidézésével, ha az megy jöhetnek az emberiek, utána áttérhetsz a kisebb démonokra, majd a nagyobbakra. (12 évnyi tapasztalat mondja ezt)
2018. márc. 11. 23:23
 17/17 anonim válasza:

Válassz, hogy hová kerülnél szívesebben!

Egy krokodilokkal teli tó, egy iszlám kínzótábor, fogorvosi székbe gyökérkezelés érzéstelenítő nélkül.

Ezek mind sokkal jobb választások, mint a démonidézés.

Vagy nagyon hülye, vagy nagyon tudatlan vagy.

Az örök életeddel játszanál.

Ne fesd az ördögöt a falra, mert megjelenik !!

2018. márc. 13. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!