Haj helyett lehet mellkasszőrt használni mágiához?
😂
Tudom, hogy mulatságos, de az illető haja csak pár mm-es, már nem állunk kapcsolatban, szóval egy pokrócot és egy matracot kutattam át utána amin együtt aludtunk, csak a hajamból találtam vagy egy maréknyit is, viszont tőle csak egy hosszabb ősz szőrszálat találtam, ami több helyről is származhat, de semmiképp se rólam, tehát lehet s#ggszőr is, de 90%, hogy inkább mellkasszőr.
Fontos, hogy haj legyen, vagy csak az a fontos, hogy az övé legyen? Erre keresem a választ.
:)
Szerintem felhasználom. Ha az a fontosabb, hogy tőle származzon, akkor jónak kellene lennie akár az orrszőrnek is...
Bár az illetővel meggyűlik a bajom... Nyugodtabb lennék, ha több dolgom lenne tőle... Igaz, találtam még egy szál szőrt az alkarjáról is a hosszából és vastagságából következtetve, és az aranybarna árnyalata alapján ez is fixen az övé. Gondolom az is hasonló hatékonysággal felel meg (?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!