Írnátok Veletek megtörtént szellem történetet?
Enyém olyan ijesztő, hogy nem tudom, elmondjam-e egyáltalán, mert rossz visszagondolni rá. Na, megpróbálom.
Már jócskán be voltunk tépve a pasimmal, mikor megjelent előttem egy fehér alak, Huhi. Bemutatkozott, majd elkezdett huhogni. Persze úgy kiröhögtem, mint a disznó. Körülöttem senki nem értette, hogy min nevetek, mivel ők buta tudományos emberek, nem olyan kiválasztott parafenoménok, mint én. Jócskán le is köpdöstem őket! Mikor hazaértem, Huhi már az ágyamban feküdt. Azt mondta: "magamévá teszlek!" - ekkor úgy megijedtem - szűz lévén - hogy kifutottam a városból. Azóta sem mertem visszamenni.
en vettem fel evp hangokat, fel is raktam youtubera de tobben is mondtak hogy nem is hallanak semmit. teny hogy halk de lehet hallani.
aztan volt egy olyan ami kb olyan hangos volt mintha valaki ott beszelne a szobaban. majdnem foldhoz vagtam a telot azota nem szorakozok ezzel.
hogy mik ezek a hangok nem tudom de teny hogy leteznek.
Az benne az erdekes hogy nem emberszeruek a hangok, de megis erthetoen beszed.
szoval nem a szomszed ordibal a kertben hajnal 1 kor meg hasonlok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!