Tudtok igazi jóst ajánlani?
Figyelt kérdés
Békéscsabán vagy a környékén keresném.2017. nov. 11. 11:18
11/16 anonim válasza:
"Miqel nevű felhasználó, minden szexuális kérdésnél ott van."
Én a Tudomány témakörnél szoktam találkozni vele. Egyébként szeretem a gondolatait.
12/16 A kérdező kommentje:
Én Miqellel szinte minden kérdésnél találkozom.Az enyémekre is rendszeresen válaszol már régóta.:)
2017. nov. 14. 08:50
13/16 anonim válasza:
Főleg a felnőtt párkapcsolatok kategóriában ír okos dolgokat. Engem rendszeresen meghökkent, mert egész más megvilágításba helyezi a kérdést, mint az előtte válaszolók.
14/16 anonim válasza:
10# Vagyok Nem tudom, én eddig mindig a szexuális témakörben láttam, ott nem olyan szofisztikált válaszokat írni.
15/16 anonim válasza:
Jesszusom Kérdező mi lelt téged, hogy sarlatánokat keresel?
A Jóslás nem valós, csak szemfényvesztés!
Akármi jön ki, meg fog valósulni, mert hiszel benne és megkaptad az infót! Te magad valósítod meg, tök mindegy ki mit mond!
16/16 anonim válasza:
Szia írj tudok valakit aki segíthet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!