Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Igaz, hogy ma halottak napján...

Igaz, hogy ma halottak napján a holtak kimenőt kapnak a pokolból egy napra?

Figyelt kérdés
Kovács Magyar András Főtáltos Mester mondott valami ilyesmit régen a TV-ben, azt hiszem Zenit vagy Bp TV volt az. Nem értettem akkor sem miért. De ma olvastam egy fórumon, hogy ilyenkor többen látták az elhunytukat, mert Isten kiengedte őket egy napra. Hogy ilyenkor megnyílnak a lezárt kapuk és a szeretteink egy napra feljöhetnek a pokolból megnézni ki mit csinál. Hol, milyen körülmények közt él meg mit csinál. Az egyik válaszoló szégyelte magát, mert nem vitte sokra. Szerinted igaz ez vagy csak legenda? Te szégyenkeznél?
2017. nov. 1. 21:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%
Én nem éreztem semmit, ahogyan máskor sem...
2017. nov. 5. 22:01
 12/20 anonim ***** válasza:
33%

Mi az, hogy a főtáltos teremtette Istent???????? Tudod te, hogy mit beszélsz????????? Vagy,hogy mit beszél a főtáltos???????

Isten legyen irgalmas hozzátok és világítsa meg az elméteket!

2017. nov. 8. 07:57
 13/20 thoomas26 ***** válasza:
100%

Azok, akik a testük halála után visszatértek már a szellemvilágba, bizonyos esetekben kaphatnak szellemi feljebbvalójuktól engedélyt arra, hogy egy rövid időre "visszajöjjenek". Ez például történhet a halottak napja esetében is, hogy így próbáljanak az elhunytak kicsit közel kerülni a gyászolókhoz, ezáltal megpróbálni némi vigaszt, némi nyugtatást adni.

Az, hogy ki érzékeli mindezt, persze már más kérdés.

2017. nov. 8. 14:39
 14/20 anonim ***** válasza:
24%
#13: Az ember a halála után visszaadja a lelkét a Teremtőnek és soha többé nincs lehetősége visszatérni a földre semmilyen formában. Azok a jövendőmondók vagy spiritiszták akik természetfeletti dolgokat érzékelnek sajnos mind démoni befolyás alatt állnak. A démonok képesek minden halottat utánozni, ezzel megtévesztve a hozzátartozókat. Ha volna hitetek, ha ismernétek Isten ígéreteit akkor tudnátok, hogy az örökkévalóságban folytatódik az életünk (Mennyország vagy Pokol), ott majd találkozunk, nincs okunk itt a földön keseregni, szenvedni egy elveszített rokon vagy barát miatt, inkább arra kellene gondolni, hogy ő már sokkal jobb helyen van, egy olyan helyen ahol nincs sírás, bánat, betegség.
2017. nov. 8. 15:17
 15/20 thoomas26 ***** válasza:
52%

Nos, úgy látom, némiképp eltérőek a nézeteink a lelkünk, testének halála utáni létezésére vonatkozóan. Ezzel nincs is semmi baj, tiszteletben tartom a véleményed. Ugyanakkor nekem egyértelműen az a meglátásom, hogy korántsem egyszer öltünk fizikai testet. Mint ahogy az sem végérvénes állomás, ahová jelen életünk tettei szerint kerülünk. Tetteink alapján dől el, hogy a szellemvilág mely szintjére helyezkedhetünk, de azokat megérteni és kijavítani újra és újra visszatérünk, sőt vissza is kell térjünk. Természetesen az a személyiség, aki ebben az életünkben vagyunk (szellem), egyszeri és megismételhetetlen. A lelkünk az, aki újabb és újabb fizikai megtestesülésekben, újabb és újabb személyiségeket felvéve tér vissza, hogy tanuljon és fejlődjön. Természetesen ettől még ugyanaz a lélek vagyunk, aki előző életeinkben voltunk, még ha most, az esetek többségében nem is emlékezünk rá tudatosan. Némi hasonlattal élve; a lelkünk a bélyeggyűjtemény, a személyiségek, akiket felvesz (most az, akivel azonosítjuk magunkat), a bélyegek benne.

2017. nov. 8. 17:02
 16/20 anonim ***** válasza:
82%

Ez biztos, hogy nem keresztény tanítás: a Biblia szerint ilyen nincs.

Ha viszont nem vagy keresztény, akkor pokol sincs.

Döntsd el, hogy miben hiszel! Vallásokat nem jó kutyulni, abból csak ilyen butaság lesz.

2017. dec. 17. 23:09
 17/20 VPeter90 ***** válasza:
35%

Ha nyitva van a 3. szemed, ugyanannyi esélyed van szellemet találni mint az összes többi napon. 8 év alatt 1x se vettem észre hogy azon a napon több szellem lenne mint az összes többi napon. Amugyis, az Öreget nem olyan fából faragták hogy csak úgy kiengedje a lelkeit, hogy azok megnézhessék "Mit csinálnak a szeretteik". Már nem mintha azoknak ez lenne a legnagyobb gondja. Bár most hogy így visszaemlékszek mintha az 1ik mondott volna vmi olyasmit az örök fájdalom bugyránál hogy "Anyám hol lehetsz most". Bár arrafelé már rég jártam.

Kedves kérdező. Jó ötletet adtál, amugy is gondolkoztam rajta hova mennyek a mai utazásom alkalmával. Adtál nekem 1 célt. Megnézem a bugyromat :D

Köszi

2018. jún. 21. 01:01
 18/20 anonim ***** válasza:
72%
Szia! Halott vagyok, tényleg jár halottak napján egy szabadnap, de át lehet tenni. Nekem ma van a kimenőm, kérdezz bármit.
2018. jún. 21. 09:15
 19/20 anonim ***** válasza:

A pokol létezésének feltátele istencáfoló.

Az elv, hogy az elképzelhetetlen végtelen kín megszakad földi évi egyszer, hogy feljöjjenek megnézni? Annyira borzalmasan kevés tudással kell remdelkezni, hogy ilyenen egyáltalán elgonsolkozz, hogy kifejezni nem tudom.

Sokan már a haláluk évében új születést kapnak.

2018. jún. 21. 15:27
 20/20 anonim ***** válasza:
32%
Azt mondják éjjel a tükörből (tükördimenzióbeli lények) jöhetnek elö nem csak halottak napján. Ezert nem szabad tükröt tartani a hálószobában mert elragadhatják a lelkünket
2018. júl. 22. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!