Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mik azok a misztikus esetek,...

Mik azok a misztikus esetek, amiket sosem sikerült megmagyarázni?

Figyelt kérdés
2017. okt. 24. 12:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem igazán misztikus, inkább tudományos, a csillagzselé esőt sosem tudták megmagyarázni.
2017. okt. 24. 13:02
 2/12 anonim ***** válasza:
A "hang" eredete sem tisztázott, pedig rengeteg helyen feltűnt a Földön. Vizsgálták a földtani lehetőségeket, a városokban működő gyárak, műhelyek által keltett zajokat de mindezidáig semmi magyarázat.
2017. okt. 24. 14:24
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
A szkeptikusok jelenléte az ezo rovatban.
2017. okt. 24. 15:17
 4/12 anonim ***** válasza:
64%
A poloskoidok pálfordulása
2017. okt. 24. 15:32
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
az első sejthártya keletkezése
2017. okt. 24. 15:55
 6/12 anonim ***** válasza:

"A szkeptikusok jelenléte az ezo rovatban."

:DDDDD Tényleg.

2017. okt. 24. 18:31
 7/12 anonim ***** válasza:
31%

"A hang eredete sem tisztázott, pedig rengeteg helyen feltűnt a Földön. Vizsgálták a földtani lehetőségeket, a városokban működő gyárak, műhelyek által keltett zajokat de mindezidáig semmi magyarázat."

Tegyük hozzá hogy állítólag. Rengeteg kamu felvétel van és még az se biztos hogy volt egyáltalán egyetlen igaz eset. Könnyű csinálni valami felvételt és bevágni alá egy hangot majd feltenni a jutyúbra.

2017. okt. 24. 21:02
 8/12 anonim ***** válasza:

tegnap 21:02

Mivel Debrecenben is hallható volt a nagyerdő területen teljesen biztosan tudom mondani, hogy nem kamu. A kórház közelében parkoltam és cigiztem. Akkor még nem tudtam mi az, később ismertem fel a youtube-on és a debrecenit is felvette valaki anno a felvételt is láttam, nem tudom fenn van e még.

Minden esetre érdekes, hogy így nyilvánítják magukban kamunak a valós dolgokat az emberek :)

2017. okt. 25. 08:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Bocs, de személyes állítás sem győz meg. Kamuzni bárki kamuzhat. Számomra az az érdekes, hogy egyesek mennyire messze hajlandóak elmenni hogy valótlan dolgot valósnak állítsanak be.

Megnéztem a debreceni felvételt a youtube-on, ez is mint a többi felvétel távol másoktól történik, és bár rengeteg ilyen felvétel van úgy néz ki a "hang" csak elhagyatott helyeken szól vagy ha városban akkor pont senki sincs az utcán. Illetve láttam már olyat hogy fél tucat ember véletlen pont sétált az elhagyott utcában és körülnéztek, de ez a trükk baráti társasággal megoldható.

Szóval a hang ha igazi, valami megátalkodott módon sosem mondjuk egy belvárosban szól ahol emberek tízezrei hallhatnák és vehetnék fel. Szóval szinte biztos hogy kamu, ha így tetszik trollkodás. Majd ha lesz egyről tömeges felvétel akkor elhiszem.

2017. okt. 25. 12:43
 10/12 anonim válasza:
Fekete szemű emberek
2017. okt. 25. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!