Szerelmi kötések hatnak, vagy csak egy jó vicc?
Es akkor miert nem allsz nyitottan a temahoz? Es hogyan gondolod hogy itt barmi olyan informaciot kapsz, amit bizonyitani lehetne?
Ezoterikus tema kizarolag a hiten alapszik, es olyan tudason amit bizonyitani vagy jozan esszel megmagyarazni lehetetlen.
Es igen letezik feher magia, mert ha peldaul imadkozol valaakiert aki beteg, es utana az illeto mondjuk jobban lesz, az mar elvileg feher magia. Persze ezt is hiaba magyarazom valakinek, aki nem hisz benne. Akkor meg nem kell az ezoterikus chatroomba jonni. Ezt a helyet meg kellene hagyni azoknak, akik ebben a temaban feltett kerdesre ertelmes valaszt varnak olyanoktol, akiknek volt ezzel kapcsolatos spiritualis elmenyuk. Mert ha minden valaszolot lehurrognak meg lehulyeznek, aki erdemben probal valaszt adni a kerdesre, es nem csak olyat amit minden sarkon kaphatsz "ez hulyeseg, ilyen nem letezik" akkor elobb utobb senki nem fog akarni az ezoterikus temaju kerdesekre valaszolni.
En meg egyszer sem tudtam itt ugy valaszolni hogy ne lettem volna a sargafoldig lehurrogva vagy lenullazva, holott vannak olyan sajat magam altal megelt tapasztalataim, ami igenis segihetnek az ilyen problemakkal ideforduloknak.
Szoval mint mar irtam, aki nem tud az ezoterikus temahoz hozzaszolni, vagy abszolute nem hisz benne, az ne jojjon ide trollkodni. Koszontem szepen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!