Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Megbízható jós/jósnő aki...

Megbízható jós/jósnő aki vállal oktatást is?

Figyelt kérdés

Nagyon jó szakmabeli embert keresek, aki vállal oktatást!

Eddig érdeklődtem Müller Rózsánál, Kluták Rozinál, Abafi Cázárnál. Ők ismertebbek, de olyan árat mondtak, hogy az csak na :D Nem mondom, hogy megfizethetetlen, de nem tudom, hogy bízzak e bennük... Esetleg valaki más aki vállal oktatást és nagyon jó oktató?

És, ha valaki esetleg volt a fent említett jósoknál vélemények????

2017. aug. 7. 19:15
1 2
 11/11 thoomas26 ***** válasza:

Nagy a valószínűsége, hogy ilyet nem fogsz találni. Aki hiteles, az nem hiszem, hogy oktatni fog, pénzért, főleg sok pénzért, pláne nem. Aki meg oktatna, általa te nem lennél hiteles majd.

Ha van benned ilyen képesség, szerintem magad is észrevetted már. Ha nincs, akkor úgy sincs vele dolgod.

És hidd el, olyan, hogy önmagában jós, a pénzkereseti lehetőségen túl, nem sok értelme van.

Néhány, esetleges kivételtől eltekintve, nincs szükségünk arra, hogy tudjuk a jövőnket. A mosttal érdemes foglalkoznunk, hiszen a jövő azon részét, amely képlékeny, a mosttal alakítjuk. Amelyek pedig fixek, talán jobb is, ha nem tudunk róluk, hiszen el úgy sem kerülhetjük.

2017. aug. 8. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!