Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A jamaican Gold-ban van THC?

A jamaican Gold-ban van THC?

Figyelt kérdés
2010. máj. 23. 21:18
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
hát jobban tudom, mint te, ne veszekedj, seggarcú.
2010. dec. 3. 21:53
 22/26 anonim válasza:

nem értem tényleg miért irkál ide olyan akinek nincs fogalma róla!

én nem tudom h milyen más helyeken de Egerben tényleg jót lehet kapni,legalább annyira szétvág mint más hasonló termékek :D 800mg 3ezer forintért kapsz egy pár óra/nap flesst

2011. jan. 27. 13:58
 23/26 diaboloo válasza:
Hát a fene tudja mi van a Jamaican Goldban... a Z1 Platinumban viszont azt hallottam nincs és nagyon ütős füstölő, vagy potpourri. ;)
2011. ápr. 21. 18:57
 24/26 Innerself válasza:

Egy korábbi válaszadó már elég jól leírta a lényeget. A Jamaica, Dragon, Remix és a ki tudja hány féle hasonszőrű cucc voltaképp szintetikusan előállított kannabinoidot tartalmaz, tehát a THC-hoz nagyon hasonló hatású hatóanyagot.

A törvény szerint a THC illegális, ezeknek az anyagoknak viszont valamennyiben eltér a molekulaszerkezete a THC-étől, a hatása pedig intenzívebb, hosszabban tart és valószínűleg (de még nem bizonyítottan) károsabb is.

Keressetek rá google-on a "designer drog" kifejezésre, egyre felkapottabb a téma.

2011. máj. 14. 17:49
 25/26 anonim válasza:
THC biztos nincs benne! Ez teljesen legalis:) en a [link] -tol vettem, hamar megjott, es nagyon bevalt;)
2011. máj. 23. 13:21
 26/26 anonim válasza:
A jamaican gold meg a többi szarság hogy tovább tart mint a THC hatása ??? ugy szeretem amikor segghülyék beleszolnak olyanba amihez nemis értenek -.- 4óra nállad = szaros kis fél órával? ^.-
2011. nov. 5. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!