Mit gondoltok ti a sátán izmusrol a sátánrol dmonokrol istenekről Istenröl satöbbi? Valásokrol?
Figyelt kérdés
Boszorkányságrol? Meg így a Természet feletiről? Médiumokrol satöbbi ? Igazábol az eredetük meg minden érdekelne. Csak kíváncsiságbol.!!! :D2017. aug. 6. 16:47
11/32 anonim válasza:
Elejétől fogva tévedsz, mert én nem olyan rosszra gondoltam, hanem arra, hogy olyasmibe ássák magukat, ami előbb vagy utóbb visszaköszön. Mint mondjuk a Paranormal activity. Én nem foglalkozom ilyesmivel, mellesleg eddig nem tettem semmi rosszat, hogy vissza kapjam.
12/32 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szépen köszönöm várom még a válszokt egyet értek mindekivel azal is akki hiszbene mert mindenkinek dzive joga eldönteni moben hissz de azokal is akki nem mert igazuk van de igazat adok mind ketőnek. De meg halgatám azok vél eményét akkil hisznek benne
2017. aug. 6. 23:59
13/32 A kérdező kommentje:
*Szive jogga eldönteni miben hisz
2017. aug. 7. 00:00
14/32 anonim válasza:
A LaVey féle sátánizmussal nincs bajom, sőt még szimpi is. Én nem hiszek semmiben csak a tudományban, de abban is hiszek, hogy van lélek csak az ilyen nagy hókuszpókuszokban nem.
15/32 anonim válasza:
El vagytok tévedve. Az igazi nagy sátánisták nem az olyan magukat elmaszkírozó hülyegyerekek, meg a Marilyin Manson szerű bohocók, hanem pont azok akikről nem is sejtenétek, hogy azok. Az igazi nagy sátánisták azok a nagyhatalmú bankárok, üzletemberek, politikusok, akik időnként összejönnek egy nagyobb szeánszra és ott csecsemő áldozatot ejtenek,isznak a véréből,stb. Ahhoz rá kéne jönni először, hogy tulajdonképpen mi egyszerű emberek is ezeket a bizonyos nagyhatalmú sátánimádókat szolgáljuk és ő általuk pedig magát a sátánt....
16/32 anonim válasza:
Sok iranyzata van
A manapság legelterjedtebb azt tanitja hogy hogy kapaszkodj felfelé mások hátán és hogy hogyn kend a tknyodat másokba.
Egy darabig viszonylag gyorsan lehet vele haladni de csak egy darabig ....
18/32 A kérdező kommentje:
Hátsok várom a váloszokat hát igen sokk a korlátt
2017. aug. 7. 09:23
19/32 anonim válasza:
Bizonyos valóságok elkülönítése és hiedelemben eltorzításra.
Ha van konkrét kérdésed, írj rám s választ fogok tudni adni.
20/32 anonim válasza:
Mindenkinek szüksége van hitre, mert hinni jó, ha hiszel valamiben nem tűnik annyira értelmetlennek az élet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!