Mit jelentenek az alábbi tárgyak?
Uncsitesómék nagymamám házában találtak egy dobozt, amiben érdekes tárgyak voltak:
1. fekete madártollak összekötözve
2. felismerhetetlen szárított növény összekötözve
3. gombfűzérek
4. kés, penge
5. Egy gyertya amibe valami írás (szimbólum) belekarcolva és ugyanaz a szimbólum egy papírban leírva, a papír piros viasszal le volt zárva
Érdekelne hogy ezt mire használhatja, mit csinálhat vele? Örülnék, ha valaki aki ezzel foglalkozik privát üzenetben is segítene! Köszönöm a válaszokat.
Nem vagyok egy nagy tudós de ezek ilyen rituálés dolgoknak tűnnek
1. A fekete madártollakat el kell égetni ha valami rossz történik és ez így Elvileg szerencsét fog hozni.
2. A szárított növények elfüstölése távol tartja a rosszat.
3. Erről nem tudok semmit.
4. Ez valószínűleg rováshoz (karcoláshoz. Fába szoktak dolgokat írni/rajzolni) kell.
5. A gyertya pedig..... Például a szent gyertyára egy kereszt van rajzolva..... Attól függ milyen szimbólum.
Valamilyen hatása van Elvileg ha meggyújtod. Ha pedig a hatást el akarod tüntetni akkor megint meggyújtod a gyertyát és a lángjával elégeted a papírt amin ugyanaz a jel van.
Nem foglalkozom ezzel, nem biztos hogy mondtam mindent de Örülök ha tudtam segíteni. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!