Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan legyen köztünk harmónia?

Hogyan legyen köztünk harmónia?

Figyelt kérdés
A barom meg én lassan négy éve ismerjük egymást.De ég és föld vagyunk.pl ő nagyon bátor,egos,nagydzaju,én meg pont az ellentéte olyan jó kislányos.Imádom a természetet,nagyon nehezen ertenek is meg.Szeretnék harmoniba lenni vele.
2017. júl. 24. 21:37
 1/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sokba megertjuk egymast,imadom az ellentétét.
2017. júl. 24. 21:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsánat,barátom,és nem tudom mért barmot írt .
2017. júl. 24. 21:52
 3/6 anonim válasza:

Szerény véleményem szerint, az segíthetne kapcsolatotokban, ha nem neveznéd baromnak.

Szép napot!

2017. júl. 24. 21:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Mondom nem én irtam
2017. júl. 24. 22:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez a gép össze vissza ír
2017. júl. 24. 22:06
 6/6 Aneem ***** válasza:

Amennyiben a kapcsolatotok jól működik úgy az megnyugtató. NE feledd hogy a párkapcsolat gyakorlatilag egy tükröt állít elénk amiben a másik megmutatja azokat a tulajdonságokat mik indulatokat keltenek bennünk, amiket elfojtottunk, amiket elástunk magunkban jó mélyre.

A válasz a kérdésedre az önmunka. Keresd meg mik azok a tulajdonságok amik zavarnak vagy feszülté tesznek téged a párodban és kezdj el dolgozni rajtuk. Pl : ha a párodban zavar az hogy zsugori akkor rád át azt hogy hogyan érint téged a zsugoriság, te mikor voltál olyan, elítéled e a zsugorikat ? Mit okoznak a zsugorik, mit árthat neked a zsugoriság stb...

Ha ezeket szépen lépésről lépésre átrágod, idővel javulás várhatő köztetek. Erre egy nagyon jó technika a Theta Healing, ha van rá módod szerezd be az alapkönyvet, abban van pár jó technika hogy mit is lehetne kezdeni...

2017. júl. 24. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!