Vajon Jimmy Page valamilyen mágikus úton tett szert zenei tehetségére?
lemaradhattam pár dologról -.- nem vagyok épp 1 korosztály vele.. de azért kösz a kedves és hasznos választ..
a tenacious D-t ismerem :D még régebben láttam angolul.. tetszett, de sajnos nem hinném hogy nála volt a végzet pengetője :/
meg az is fura hogy ellenben a legtöbb nagy zenésszel, mármint így a 20. században, Jimmy Page nem "hülyült meg" ..
úgy értem, nézzük a másik oldalt. Hendrix... nem bírta túl sokáig, nem is volt egy egyszerű élete, 27 évesen meg is halt elméletileg túladagolásban...
innen nekem kiesett kis idő, szóval ugorjunk nagyot.
Kurt Cobain... ő sem tudta tovább húzni, szintén 27 évesen csomó probléma után.. depresszió meg minden baja volt :/ szóval ő is elég hamar belehalt az érzékeny lelkűségbe...
aztán egy "szerencsésebb"
John Frusciante (új hendrix ;) ) szintén túlzásba vitte kicsit a művészeteket, aztán 92-ben besokallt és bezárkózott a házába.. 5 évig szinte elő sem jött, folyamatosan be volt lőve.. jóesetben csak részeg volt és durván beszívva.. na ha neki valami köze lenne a túlvilághoz, akkor ő itt kapott egy esélyt arra hogy visszatérjen... azóta is a kedvenc élő gitárosom...
Szóval azt akarom mondani... hogy nekik mind igazán érzelemdús zenéjük van, érezni benne a lelküket, minden gyengeséggel együtt... de Jimmy Page simán megküzdött a hírnév és egyéb dolgok okozta problémákkal, sosem hallottam hogy túladagolta volna magát vagy a kötélről szedték volna le..
szóval.. kicsit fura a dolog.. de mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!