Tudtok mondani átkokat?
Figyelt kérdés
Úgyértem valahol leírt, ismert átkokat. Mindegy mire vonatkozót. Viszont cigány vagy kalóz átkot, nem egyéb. (sátánista stb.)2017. júl. 3. 19:25
11/19 anonim válasza:
A legerősebb cigány átok: "NEM LOPOTT!"
12/19 anonim válasza:
Ne akarj átkozni mert ha mást átkozol az 3× fog vissza szállni rád. Alap boszorkány törvény. Bár ha te sátánista vagy én meg wicca lehet rád máshogy hat az átkozás. Viszont megkérdezhetem mi terelt erre az útra?
13/19 anonim válasza:
Ha valaki utál, és kerezsbe tesz köszönd meg neki xDD
14/19 anonim válasza:
Szokták mondani, hogy ásd el magad vagy menj a temetőbe és vigyen el a halál is. Von olyan is, hogy a lázaddal melegítsd a szobádat télen vagy egyenesedjen ki az EKG-d meg a varjak lopják ki a szemedet. Sorvadj el meg ilyenek. 😏
15/19 anonim válasza:
A 7-es válaszoló nagyon brutál volt. :DDDD
16/19 anonim válasza:
Illetve itt a legdurvább , ezt még Voldemort sem merte alkalmazni . " Akkor mozogj legközelebb mikor az epilepszia fog téged rángatni a tolószékben ! " :D
17/19 anonim válasza:
Jó napot kívánok! Nemzeti Adó és Vámhivatal.
18/19 anonim válasza:
Avada Kedavra, a gyilkos átok, a főbenjáró átkok egyike. Az áldozat meghal. Nekem bevállt :)
19/19 anonim válasza:
De hülye vagyok, úgyse fog sikerülni, ekkora marhát mint én, de ronda vagyok, lúzer vagyok, csóró vagyok, beteg vagyok, átkozott vagyok, nem érdemlem meg. Leggyakoribbak az önátkok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!