Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tudtok mondani átkokat?

Tudtok mondani átkokat?

Figyelt kérdés
Úgyértem valahol leírt, ismert átkokat. Mindegy mire vonatkozót. Viszont cigány vagy kalóz átkot, nem egyéb. (sátánista stb.)

2017. júl. 3. 19:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
A legerősebb cigány átok: "NEM LOPOTT!"
2017. júl. 4. 08:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Ne akarj átkozni mert ha mást átkozol az 3× fog vissza szállni rád. Alap boszorkány törvény. Bár ha te sátánista vagy én meg wicca lehet rád máshogy hat az átkozás. Viszont megkérdezhetem mi terelt erre az útra?
2017. júl. 4. 10:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha valaki utál, és kerezsbe tesz köszönd meg neki xDD
2017. júl. 4. 19:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Szokták mondani, hogy ásd el magad vagy menj a temetőbe és vigyen el a halál is. Von olyan is, hogy a lázaddal melegítsd a szobádat télen vagy egyenesedjen ki az EKG-d meg a varjak lopják ki a szemedet. Sorvadj el meg ilyenek. 😏
2017. júl. 4. 22:51
 15/19 anonim ***** válasza:
A 7-es válaszoló nagyon brutál volt. :DDDD
2017. júl. 4. 22:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Illetve itt a legdurvább , ezt még Voldemort sem merte alkalmazni . " Akkor mozogj legközelebb mikor az epilepszia fog téged rángatni a tolószékben ! " :D
2017. júl. 5. 11:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Jó napot kívánok! Nemzeti Adó és Vámhivatal.
2017. júl. 5. 12:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Avada Kedavra, a gyilkos átok, a főbenjáró átkok egyike. Az áldozat meghal. Nekem bevállt :)
2017. júl. 6. 13:03
 19/19 anonim válasza:
De hülye vagyok, úgyse fog sikerülni, ekkora marhát mint én, de ronda vagyok, lúzer vagyok, csóró vagyok, beteg vagyok, átkozott vagyok, nem érdemlem meg. Leggyakoribbak az önátkok. :(
2018. febr. 16. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!