Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Tegyük fel hogy az ördög...

Tegyük fel hogy az ördög szeméyesen eljön hozzád. Majd megszólít:akarod az örök fiatalság erikszirjét? (többi lent)

Figyelt kérdés

erre te. Miért ne. Majd az ördög azt feleli jólvan egy próbát kell kiálnod.Ha a pénzérme fej lesz tiéd az elikszir,de ha pedig írás akkor tíz év mulva eljövök érted és megöllek.

Te mit választanál????

2017. máj. 4. 16:43
 1/9 anonim válasza:
simán bele mennék ugyanis egyszer meghalok de azt nem tudom hogy te hogy gondolod hogy az elixsirtől csak fiatal leszel vagy pedig nem fogsz öregedni így ha nem ölnek meg akkor örökké tudsz élni
2017. máj. 4. 17:01
 2/9 A kérdező kommentje:
örök fiatal örök élet
2017. máj. 4. 17:05
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Azt válaszonám, hogy húzzon a jó büdös francba!

Kell a ráknak az öröklét. Örök életen át próbáld már elviselni magad úgy, hogy közben befordulsz egyedül maradsz és körülötted mindenki más meghal. Egy ideig elmegy, de hosszútávon már problémás lehet. Ezenkívül az örök fiatalság sem fair azzal szemben, akivel mondjuk együtt élsz, mert míg te fatal maradsz ő megöregszik és meghal. Bizonyára zavarna téged és őt is, és így sosem lenne normális életed egy kapcsolatod se lenne, magányosan kéne elviselned ezt a terhet az örökké valóságig. Most komolyan nektek tényleg ez kéne? Nos, ha ez kell akkor legyen így. Kívánok nektek örök életet és fiatalságot. 😏

2017. máj. 4. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

inkább ezt nézzétek meg

megtörtént eset

és itt igazán volt a Mennyországban oda is elvitték az Angyalok

de előtte sajnos szinte a pokolba került amig nem tért meg

és nem imádkozott Istenhez

az ördög megjelent igy kezdődött

itt van a videó

https://www.youtube.com/watch?v=SovfwPUJoyc

A mennyország igazságai

Szabad Gondolat

2017. máj. 4. 19:26
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Ördög a szerencse játék mestere. Ha adna nekem 99% esélyt és magának 1%-ot akkor is ő nyerne. Csal...:D
2017. máj. 4. 20:34
 6/9 anonim ***** válasza:
én nem akarnék tőle semmit,főleg örök fiatalságot nem,már így is szenvedek a döntéseimtől meg sok minden mástól ami történt és átéltem,meg kicsit úgy érzem meguntam mindent,és még csak 21 vagyok,mi lenne velem az örökkévalóságban te AtyaIsten!:D
2017. máj. 4. 21:56
 7/9 Amarok Tonrar ***** válasza:
Elmagyaráznám neki, hogy miért is nem létezik, emiatt egzisztenciális válságba kerülne és megszűnne létezni, de mivel eleve sem létezett, ezért el sem jöhetett hozzám. Ez valószínűleg összezavarja annyira, hogy onnantól maximum Teszkós árufeltöltőnek vegyék fel.
2017. máj. 5. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Az Ördög rosszindulatú, de nem hülye!

Legalábbis annyira nem, hogy megreszkírozza, olyannak ad esélyt az örök életre, akinek lelkén nem fog uralkodni, hiszen azt csak az illető halála után teheti meg.

2017. máj. 5. 11:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Így is örökké élünk, hiszen folyamatosan visszatérünk új testbe. ^__^

Ha át is adná az elixírt, valószínűleg lenne hozzá apró betűs rész. Mint például: halálom után is ő rendelkezne felettem, a szolgálatába kell álljak, és így nem térhetek át a Fénybe. Mindezáltal abszolút kihagynám az egészet.

2018. aug. 29. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!