Ha Gyurcsok József 20 évvel előbb távozott az élők sorából (Isten nyugosztolja), mint azt a híveinek jósolta, akkor mennyire megbízható a tevékenysége?
Tény, hogy nem mindenki lehet polihisztor, viszont ha ekkorát tévedett, lehet hogy a páciensek is hamarabb halhatnak?
Ez a tévedése kétségtelenül minősíti őt. No, meg hogy milyen jellegű műsorokban szerepelt - bár én csak felületesen ismerem őt.
Hogy a páciensei mikor halnak, az persze nagyon sok minden mástól is függ. Elsősorban a tudati állapotuktól, attól, hogy a tudatukkal miként képesek hatni magukra, továbbá hogy milyen kezeléseket vettek, vesznek igénybe, s nem utolsósorban attól, hogy "mi van nekik megírva".
A fősodratú médiának mindenesetre megint lett egy esete, mellyel jól lejárathatja a spiritualizmust. Az átlagember számára megint megerősítheti azt a gondolatot, hogy lám, ez az egész természetfelettis dolog mekkora baromság már... és a médiának ez is a célja.
négyes
Én úgy gondolom, leszületésünk előtt több lehetséges kilépési pontot is megtervezhetünk magunknak, melyek a fizikai testünk halálának lehetséges időpontjai lesznek. Ettől függetlenül elképzelhetők váratlanul bekövetkezett időpontok is, amik nem voltak "megírva". (Ezt ezúttal nem részleteztem, mert nem tartozott élesen a kérdéshez. Ráadásul nem úgy értettem, hogy egyszerre függhet az összes felsorolt tényezőktől, hanem ezek a lehetséges tényezők.)
Tehát lehetséges egy teljesen váratlan kilépési pont - ez főként hirtelen halálesetekre vonatkozik.
Kifejezetten nem váratlan halálesetnél már más a helyzet, s azt gondolom egy gyógyító(nak mondott) személlyel kapcsolatba került beteg emberek esetében ez a helyzet áll fenn. Az ő számukra egy lehetséges kilépési pont közeledhet, mellyel rajtuk (a tudatukon) múlik, hogy élnek-e vele vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!