Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mit jelenthet? Fontos! Többit...

Posztós Tiborné kérdése:

Mit jelenthet? Fontos! Többit lent.

Figyelt kérdés

Mit jelenthet? Fontos! Többit lent..

Szóval törtènt ma hogy a kedves fèrjemet megkèrtem keresse elő a hullámos szèlű tükröt amit nászajándèkba kaptuk Ferkóèktòl. Meg is tanálta gondosan fel is pattintotta oda ahova kèrtem. Vagy nem is annyira gondosan?! Ugyanis szeretkezès közbe anyagfáradás kovetkezhetett be mer egy nagy hangrobalyra letünk figyelmesek. Nagyon megijjetünk. A lènyeg most következne. Akkor mondom: a tükör földet érésnél darabokra hullot ahogy azt a fizika megkőveteli. Itt van meg egy kis csavar.. szeretkezés előtt kártyáztunk melyet befejezve a paklit a földre helyezte az uram(2 pakli francia). Szòval mikor a romok el takaritàsàra adtuk fejünket meglepődve konstatàltuk hogy PONT a kör bubi mosolyog rank arccal főlfele aminek vèlemnyem szerint nem sok esèje volt. Arra lennrk kivancsi hogy van e valaki aki jàrtas ebben a tèmàba, tudna e segiteni hogy ez most mit is jelent. Remèlem jòt. Azt tudom hogy ha a tűkör el törik az nem jo. De nagyon bizom a kör bubiban!! Szeretnèm hangsujjozni hogy nem meg jatszott vagy elorefelalitot mutatvànyròl van szò tehàt nem èn raktam oda a bubit! Valamint hozzà nem èrtők viccelödök kimèljenek!!

2017. márc. 12. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Lehet hogy a szeretkezés közben rontottak el valamit.Ennek kiderítése érdekében kérem részletezze hogy pontosan mit és hogyan csináltak!
2017. márc. 12. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
A Ferkó lesz a ludas!
2017. márc. 12. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Elég szomorú, ha valaki égi jelekben, rontásban, vagy hasonlókban hisz.

Még szomorúbb, ha ezt még meg is akarja erősíteni idegen emberek kontár hozzászólásaival!

A véletlen azért véletlen, mert néha megtörténik, az Ön esetében ennek valószínűsége 1,923%, vagyis majdnem 2% volt (1/52*100). Ha pedig nem történt volna meg, akkor nem írt volna róla. Ilyen egyszerű. De mi köze a kőr bubinak a dugáshoz, meg a tükörhöz?

2017. márc. 13. 08:57
 4/4 anonim válasza:
Utolsó, ez ütött! :D
2017. márc. 13. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!