Van valamilyen mágia az éneklés javítására?
Igen, van!
Nagy közönség előtt kell gyakran énekelned.
Ők
- vagy leszoktatnak erről,
- vagy veréssel tanulásra kényszerítenek,
- vagy akad köztük egy énektanár, aki vállalja képzésed.
Ez télleg elég brutális ,nagyon féltem egyépként ,kiírta ,hogy veszélyes és ez az !!!
Azt hittem én nem tudok ,gyakorólj ,X-faktor ,Csillag születik ,Mega Star ,Voice ,csak rád várnak .
Én is egyszer "megmutatom a' világnak ,kocsmában téve felhangosít háttér zaj leszáááll ! "
Az én hangom olyan reketes, azér' ha hallanád tőlem a' Béla az űrbent ! ...vagy a' mi atyánkot ?
Elöbb beszélni tanúlsz meg aztán énekelni utána írni !
Ez a' sórsod híres leszöl ,ezel a' dalal max 15 percig .
Ha lesz x-faktór csak miattad ,de nézni fogom a' válogatást !!!
Na gyerünk !
Velő... ez a hozzászólás nem volt szép tőled, már csak azért sem, mert a te általad említett válogatókon olyanok vesznek részt, akiknek semmilyen önkritikájuk nincs (azt azért bevallom , hogy én is ezeket szeretem a legjobban nézni, jókat nevetek rajtuk) - de itt a kérdezőnek VAN önkritikája! Tudja-hallja, hogy nem okés amit csinál, így máris nem lehet összehasonlítani a többi "jelölttel"
a rap amúgy úgy gondolom, hogy az egyik legnehezebb műfaj a zenében, arra születni kell... iszonyú jó ritmusérzék, "beszélőke" "artikulált beszéd" kell hozzá, hogy az valóban minőségi rap legyen... én sose próbálkoztam vele, mert tudom, hogy erre képtelen lennék :) szóval ne döngöld földbe a kérdezőt, mert ő tisztában van az adottságaival és ehhez kért segítséget...
az artikulálás nagyon fontos minden zenei műfajban, tudom, hogy az öndicséret "büdös", de nem 1 koncertünkön volt, hogy odajöttek utána hozzám, hogy "végre értettem a szöveget" , de ezt is tanulni lehet és kell is ha valaki ezt a pályát választja... ne hagyd kérdező, hogy az álmaid útjába álljanak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!