Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van valamilyen mágia az...

Van valamilyen mágia az éneklés javítására?

Figyelt kérdés
olyan rossz a hangom, de szeretnék híres énekes lenni! nekem ez az életcélom! segítsetek sirok!

2017. febr. 17. 10:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Sírj tovább, mert mágia nincs. Erre félig születni kell, a másik fele pedig a megfelelő tanár melletti gyakorlás.
2017. febr. 17. 10:25
 2/12 A kérdező kommentje:
normális mágiát kérek! ez nem mágia! ez roncsolja a lelkemet!
2017. febr. 17. 10:32
 3/12 A kérdező kommentje:
az univerzum lesulyt rád!
2017. febr. 17. 10:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van!

Nagy közönség előtt kell gyakran énekelned.

Ők

- vagy leszoktatnak erről,

- vagy veréssel tanulásra kényszerítenek,

- vagy akad köztük egy énektanár, aki vállalja képzésed.

2017. febr. 17. 12:44
 5/12 A kérdező kommentje:
2017. febr. 17. 13:00
 6/12 anonim ***** válasza:
minden rosszindulat nélkül ha ez valóban a te hangod: előbb tanulj meg artikuláltan beszélni, mert szinte semmit nem érteni a rap szövegből... ének úgymond nem sok van ebben az 1 percben, ami van arra azt mondanám lehet fejleszteni, de tényleg kell hozzá egy jó énektanár... nincs veszve semmi, csak tanulj... tanártól... (én énekelek egy bandában, nem vagyok híres énekes, de a saját városomban már elég sokan ismernek-szeretnek és járnak a koncertjeinkre :) )
2017. febr. 17. 13:36
 7/12 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a választ :)
2017. febr. 17. 13:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
nincs mit :) kitartás... a kitartás, tanulás, gyakorlás meghozza a gyümölcsét :)
2017. febr. 17. 14:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez télleg elég brutális ,nagyon féltem egyépként ,kiírta ,hogy veszélyes és ez az !!!

Azt hittem én nem tudok ,gyakorólj ,X-faktor ,Csillag születik ,Mega Star ,Voice ,csak rád várnak .

Én is egyszer "megmutatom a' világnak ,kocsmában téve felhangosít háttér zaj leszáááll ! "

Az én hangom olyan reketes, azér' ha hallanád tőlem a' Béla az űrbent ! ...vagy a' mi atyánkot ?

Elöbb beszélni tanúlsz meg aztán énekelni utána írni !

Ez a' sórsod híres leszöl ,ezel a' dalal max 15 percig .

Ha lesz x-faktór csak miattad ,de nézni fogom a' válogatást !!!

Na gyerünk !

2017. febr. 17. 17:35
 10/12 anonim ***** válasza:

Velő... ez a hozzászólás nem volt szép tőled, már csak azért sem, mert a te általad említett válogatókon olyanok vesznek részt, akiknek semmilyen önkritikájuk nincs (azt azért bevallom , hogy én is ezeket szeretem a legjobban nézni, jókat nevetek rajtuk) - de itt a kérdezőnek VAN önkritikája! Tudja-hallja, hogy nem okés amit csinál, így máris nem lehet összehasonlítani a többi "jelölttel"

a rap amúgy úgy gondolom, hogy az egyik legnehezebb műfaj a zenében, arra születni kell... iszonyú jó ritmusérzék, "beszélőke" "artikulált beszéd" kell hozzá, hogy az valóban minőségi rap legyen... én sose próbálkoztam vele, mert tudom, hogy erre képtelen lennék :) szóval ne döngöld földbe a kérdezőt, mert ő tisztában van az adottságaival és ehhez kért segítséget...

az artikulálás nagyon fontos minden zenei műfajban, tudom, hogy az öndicséret "büdös", de nem 1 koncertünkön volt, hogy odajöttek utána hozzám, hogy "végre értettem a szöveget" , de ezt is tanulni lehet és kell is ha valaki ezt a pályát választja... ne hagyd kérdező, hogy az álmaid útjába álljanak :)

2017. febr. 17. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!