Akad egyáltalán olyan Aleister Crowley rajongó, aki el is tudja magyarázni, hogy mit lát a dolgaiban?
Beteg aki ilyenekkel foglalkozik!
Egyszer hallottam erről a hülyéről, akkor is egy zeneszámból, "George Bush the grandson of Aleister Crowley" ez volt a szöveg. Aztán kicsit utánaolvastam, de nekem elég is volt, az okkultizmus is egy nagy hülyeség, hiába jöttök azzal, hogy nem, végigkérdeznék az utcán random normális embereket, hogy mi a véleményük az ilyen dolgokról, szinte mindenki egyetértene velem, ezek a dolgok beteg embereknek valók. Persze ez itt a gyakorikerdesek, itt sok ilyen fanatikus van, idejárnak okoskodni meg bizonygatni az igazukat, de ha kimész az utcára, normális emberek közt nem találsz ilyeneket. Meg valaki azt írta, hogy ezzel a bullshittel mindent elért, amit akart....... Egy normális világban a normális emberek teszik a dolgukat, dolgoznak, fejlesztik magukat, haladnak előre az életben, és így érik el a céljaikat, nem pedig okkult sza*ságokkal, már bocsánat. Le leszek hurrogva, de hát ez a gyakorikerdesek, itt az ilyenekből van többség (okkultisták, szektások, vegánok, Mr Busta fanatikusok), de mégegyszer elmondom, kimész az utcára vagy elmész bárhova alig találsz ilyeneket, esetleg néhány csúnya önbizalomhiányos gyerek talpig feketében, akinek barátai sincsenek.... Élőben az ilyeneknek nincs hangjuk, nem merik felvállalni a nézeteiket, csak itt, na de megyek is innen....
Kedves kérdező!
Szerintem ne is várd, hogy majd jön valaki és szépen pontról pontra elmagyarázza miről is van szó. Két dolog miatt se:
1. Mert te alapjáraton úgy állsz hozzá az egészhez, hogy faxság, emiatt aki tud is valami ilyenről nem fog vele fáradni, mert tudja hogy értelmetlen. Mert számodra csak maszlag az egész, már csak azért is, mert nem érted. De ennyi erővel akkor maszlag a kvantumfizika, meg sok más tudomány is. Ha ezzel a hozzáállással állsz egy tudós elé, hogy márpedig akkor is "maszlag", minek kezdene el leállni vitatkozni, mikor tudja, hogy ő éveket töltött vele talán mégis jobban konnyít hozzá, mint egy "egyszerű halandó".
2. Ha ez tényleg olyan titkos, relytett tudás, szerinted találsz olyat aki majd csak úgy eléd áll azt minden titkot kitálal? Pláne ha még tudja, hogy közben teljesen hülyének is nézed.
+1 Ha valóban találkoztál olyannal aki állítása szerint jártas a dologban, lehet igazad van és tényleg csak valami idióta volt, de mivan, ha egyetlen olyannal is találkoztál aki tudja miről beszél, tudja a dolgát és ismeri azt amivel évekig foglalkozott, csak te a mára hatalmasra nőtt "maszlag" egód miatt már nem vetted észre, hogy van a mondanivalójának mögöttes tartalmat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!