Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy szedjem le magamról ezt...

Hogy szedjem le magamról ezt az átkot?

Figyelt kérdés
Tegnap megátkozott az egyik szomszéd, mert visszadobtam a macskájukat a kertben és véletlenül a kutya mellett landolt, aki elkapta. A szüleimmel összekaptak és azóta valahogy rossz hangulat van köztünk. Érthetetlen módon, mintha én lennék a hibás a szomszéd valamiért nem kedvel. Nem tudom velük megértetni, hogy nem én vagyok rossz, hanem a körülmények. Mióta megátkoztak azóta balszerencsés és a macskák is rossz szemmel néznek rám.

#macska #értetlenség #Átok #én áldozat vagyok
2016. dec. 28. 19:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

Nem az a baj,hogy létezel,hanem az, hogy viccet próbálsz

Csinálni mindenből ami egyáltalán nem az.Sokat kell vezekelned!

2016. dec. 28. 23:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Csipog a troll-detektorom. Nem értem hogy lehet...
2016. dec. 29. 00:51
 13/16 A kérdező kommentje:

"Nem az a baj,hogy létezel..."

Hé neked igenis a létezésemmel van problémád. Ilyenek ezek a mai fiatalok nem tisztelik az idősebbet. Nem próbálok viccet csinálni csak a korom miatt kissé szenilis vagyok. Egyébként pedig hülyeség egy baleset miatt engem okolni átkozni szemmel varni. Sosem kedveltem a cicákat és ők sem engem, de egyik halálát sem kívántam, mellesleg a saját kutyájuk végzett vele, ő a hibás nem én. Minek tart valaki kutyát meg macskát is egyszerre? Állatkertet akarnak állapítani? De egyébként sincs semmi értékük, amit el lehetne lopni. A kutya teljesen felesleges és nyáladzik bolhás kutyaszag van mindenhol + mindenhol oda kaksizik harap macskát kerget, a kutyát be kell tiltani! Be kell látniuk, hogy én ártatlan vagyok és le kell szedni róla az átkot. Egy idős embernek ez nagyon fontos, pláne egy olyan szerencsejátékosnak, mint amilyen én vagyok. Nálam a szerencse megélhetést jelent. Odáig fajult a dolog, hogy átdobják a szemetet. Lassan már anyám is engem hibáztat, mert nem jövök ki jól a szomszédokkal. Nem érti, hogy ők nem jönnek ki velem, nem fordítva. Én lenni ártatlan fehér bárány mindenki más gonosz.

2016. dec. 29. 12:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerezz be magadnak egy fekete macskát az szerencséthoz ők meg befognak tőle sz*rni
2016. dec. 29. 14:01
 15/16 A kérdező kommentje:
Hol lehet olyat kapni
2016. dec. 29. 16:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű az átok levétele. Csak egy bibi van vele, hogy péntek 13án éjjel kell elvégezni teliholdkor! Ami lássuk be nincs minden nap... A művelet a következő,fogsz egy arany serleget csepegtetsz bele a saját véredből (ezüst tőrrel kell megvágnod a bal csuklód) aztán teszel bele macskaszőrt kukaszart és egy kis sót, majd egy fekete gyertya lángjánál összefőzöd és megiszod miközben kánkánozol. Tuti a siker!
2017. jan. 3. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!