Hogy szedjem le magamról ezt az átkot?
Nem az a baj,hogy létezel,hanem az, hogy viccet próbálsz
Csinálni mindenből ami egyáltalán nem az.Sokat kell vezekelned!
"Nem az a baj,hogy létezel..."
Hé neked igenis a létezésemmel van problémád. Ilyenek ezek a mai fiatalok nem tisztelik az idősebbet. Nem próbálok viccet csinálni csak a korom miatt kissé szenilis vagyok. Egyébként pedig hülyeség egy baleset miatt engem okolni átkozni szemmel varni. Sosem kedveltem a cicákat és ők sem engem, de egyik halálát sem kívántam, mellesleg a saját kutyájuk végzett vele, ő a hibás nem én. Minek tart valaki kutyát meg macskát is egyszerre? Állatkertet akarnak állapítani? De egyébként sincs semmi értékük, amit el lehetne lopni. A kutya teljesen felesleges és nyáladzik bolhás kutyaszag van mindenhol + mindenhol oda kaksizik harap macskát kerget, a kutyát be kell tiltani! Be kell látniuk, hogy én ártatlan vagyok és le kell szedni róla az átkot. Egy idős embernek ez nagyon fontos, pláne egy olyan szerencsejátékosnak, mint amilyen én vagyok. Nálam a szerencse megélhetést jelent. Odáig fajult a dolog, hogy átdobják a szemetet. Lassan már anyám is engem hibáztat, mert nem jövök ki jól a szomszédokkal. Nem érti, hogy ők nem jönnek ki velem, nem fordítva. Én lenni ártatlan fehér bárány mindenki más gonosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!