Közel a Hold, ennek van valami jelentősége (mágiai, spiri, ezós szempontból)?
Figyelt kérdés
2016. nov. 14. 23:10
1/8 anonim válasza:
Fogalmam sincs de azt olvastam hogy valami nagy szuperhold lesz de magyarország le fog róla maradni. Vagyis lehet látni hogy nagyobb a hold de mi nem fogjuk annyira látni mint máshol. És legközelebb csak 20 év múlva lest ilyen. Hát...ezt hívják úgy hogy szívás. Én mikor olvastam a cikket amiben ezt írták röhögtem mert kicsit a Denis a komisznak arra a jelenetére emlékeztetett amikor Wilson bácsi évekig várt arra hogy kinyíljon a virág aztán a végén mindenki látta kivéve őt pedig csak egy hajszálon múlt...😂😂😂
2/8 anonim válasza:
Már most egy guriga sajtnak tűnt.
4/8 anonim válasza:
Nincs semmi jelentése. A hold a föld körüli keringése során hol közelebb, hol távolabb van a földtől az ellipszis pálya miatt.
5/8 anonim válasza:
Ennek még biológiai jelentősége is van (még inkább a nőknél).
A válasz: hogyne lenne.
Shvr
6/8 Tom Benko válasza:
Persze, a mágikus energiáid spirituálisan feltöltődnek a 6729834135498416846549668766516464651943122121512121121212684879764646-szeresére. Igaz, így is nulla marad, ugyebár, de FELTÖLTŐDNEK!
7/8 anonim válasza:
Női energiák felerősödésével és az érzelmekre gyakorolt kaotikus (mondjuk úgy, h zavaró) hatásáról ismert a telihold. Valószínűleg a közel álló hold is ilyesmi hatással bírhat. Ilyenkor bizonyos haladóbb spirituális gyakorlatokat nem érdemes csinálni.
8/8 anonim válasza:
Azt jelenti hogy sok buta ember fog mindenféle marhaságot kitalálni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!