Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek eldugott tibeti...

Szerintetek eldugott tibeti falvakban létezhetnek igazi varázslók?

Figyelt kérdés

Nemrég megnéztek a moziban a Doctor Strange nevű filmet és elgondolkodtatott.

A Doktor a filmben egy tipikus modern, tudományos szemszögből a világot látó ember volt, azonban találkozott egy titkos szerzetesekből álló csoporttal, akik valódi mágiát tudtak mutatni neki. Kiléptették a testéből, mutattak neki más dimenziókat, végül a bizonyítékokat látva, neki is el kellett hinnie, hogy létezik mágia, és a film során ő maga is varázslóvá vált.

A szerzetesek szanszkrit nyelvű ősi könyvekből tanulják a mágiát, aminek hagyománya többezer évre nyúlik vissza. Bárki lehet mágus, aki hisz a mágiában és megtanulja kezelni.

Szerintetek lehetséges, hogy tényleg van ilyen? A film olyan látványos és hihető volt valahogy, mióta láttam, az az érzésem, hogy szeretném ha lenne ilyen.

2016. nov. 13. 19:32
1 2
 11/16 anonim válasza:
0%
Aki szerint léteznek varázslók az találkozott már varázslóval, látta is hogy milyen csudákat csinál vagy csak filmekben látta?
2017. jan. 24. 03:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11-es: második vagyok, igen láttam.
2017. jan. 24. 22:24
 13/16 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok: igen, találkoztam már, igaz, a mágus vagy boszorkány megnevezést jobban szeretik, csudák helyett pedig mágia a neve annak, amit csinálnak, de ja, arra is láttam példát. Nem úgy néz ki, mint a filmekben vagy számítógépes játékokban, de valós.
2017. jan. 26. 10:49
 14/16 anonim válasza:
100%
Mindenki megtanulhatja akinek van elég kitartása és inteligenciája hozzá. Sok évbe telik és persze rá kell találni egy kidolgozott tananyagra, ami a magnum opus-ig ki van dolgozva.
2018. máj. 20. 15:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a mágus “szimplán” hipnotizőr. Ha valaki tudja irányítani az embereket az bármit elérhet!
2018. aug. 30. 06:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, léteznek, csak most már egy kicsit kínaias a külsejük, mint a dalai lámának. Gondolom, hasonultak. :)
2019. febr. 16. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!