Demon idezes, hogy lehet?
Figyelt kérdés
Ki akarom probalni, hogy milyen amikor egy demon/szellem van a kozelemben vagy eppen bennem, nem erdekel h bajom lehet meg semmi, csak azt mondjatok hogy kell c:2016. nov. 6. 12:17
11/14 A kérdező kommentje:
Nemkell kiuzni, elfer
2016. nov. 12. 01:01
12/14 Hiza-chan válasza:
Engem megtalált egy démon. Megidézni meg öngyilkosság lenne tényleg. Nem volt kellemes.. Sokszor keltem arra, hogy ordítok álmomban, és fáj a mellkasam. Nèha még olyan hegek, sebek voltak rajtam, amit nem tudom honnan szereztem alvás közben. Rémálmaim voltak és hangokat hallottam.
Szerintem gyorsan tegyél le erről az egészről. Nem érdemes. Inkább csináld azt amit én szoktam csinálni, beszélj róla, ahelyett hogy ténylegesen idéznél. ^^
13/14 anonim válasza:
De miért van arra szükséged,hogy megidézz egy démont?Nagyon veszélyes dolog ez,mert könnyen a pszichiátrián végezheted egy gumiszobában a jobb esetben.A rosszabbik esetben pedig történhet öngyilkosság,vagy megölheted azt is,akit a legjobban szeretsz.Ha ez megtörténik,uralni fog,és az ő gyilkos szándékai fognak rajtad eluralkodni.És utána mi fog történni?Amikor elveszted a józan ítélőképességedet?Ki fog rajtad segíteni?Én nem javaslom,hogy kipróbáld,főleg nem azért,mert kíváncsi vagy,mert ha mégsem azt kapod,amit vársz akkor számodra visszaút már nincs.
14/14 anonim válasza:
rengeteg félreinformálás és dezinformációt írtok. ne írj rám.nem segítek.nem akarok.15 év kutató munkája van benne és rengeteg kell még.sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!