Lehet abból komoly problémám ha nem kívánság miatt idézek meg 1 démont hanem felajánlás céljából?
"Lehet abból komoly problémám..."
Ha ilyen kérdés felmerül benned, MÁR VAN!
#9 hogy jegyezte le ha nem emlekszik ra? es miert is jo ez nekunk?
#11 ha a lelked elveszi meghalsz, mivel a lelek eltet
de ha erzelmeid veszi el csak akkor gonoszsagra semnfogsz vagyni vagyis nem bantsz masokat
de ha kered hogy csak a jonerzeseid vegye el ezt is megteheti de magadnak is megtudod
de miert jo a rossz?
ezt sose tudom megerteni miert vagynak kimondottan egyenesen a gonoszsagra valakik meghozza kizarolagosan
#9 re vissiaterve ha elhagyjuk testunk nem tudunk masokon segiteni
vagy talan lelkunk/szellemunk ki he repkedjen a testunkbol?
Üdvözlöm!
Infer Nóra vagyok, a Kénkő Kereskedelmi Zrt. Lélekkereskedelmi Osztályának vezetője. Tudomásunkra jutott, hogy Ön szeretne megszabadulni lelkétől. De minek tenne így, ha jó pénzért eladhatná?
Cégünk több, mint huszonöt évezrede foglalkozik lélekkereskedelemmel, és piacvezető szerepet tölt be ezen a területen az egész világon. Forduljon hozzánk bizalommal! Mi jutányos ajánlatot tudunk tenni az Ön lelkéért - biztosítani tudunk cserébe készpénzt, tudást, hatalmat és egyéb árucikkeket... kell ennél több? Na ugye, hogy nem! Ne bízza lelkét amatőrökre, forduljon hozzánk!
Kérem, amennyiben cégünk felkeltette érdeklődését, forduljon bizalommal hozzánk a 06-90-633-993 telefonszámon! Ha július 17. éjfélig telefonál, akkor a "GYK-LÉLEK" kód ellenében emellett "egyet fizet, kettőt kap" akciót tudunk biztosítani egyedülálló minőségű fekete gyertyáinkra. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus ajánlatot!
Jezus azt tanitja hogy a gonoszsagot josaggal viszonozd
(nem szoszerint de ezt jelenti)
a josag nem ad hatalmat?
a szeretet a legnagyobb "hatalom"
#16 nagy +1
nem semmi:D
#14, a megvilágosodás része már nem volt benne az idézetben, Tolle szenvedését idéztem csak be. Ami a testünk elhagyását illeti, ez a Földön sem lehetetlen, én 7 éves korom óta csinálom rendszeresen. Igaz, csak spontán, alvás közben/előtt, szándékosan még nem sikerült, de néha spontán megtörténik.
(#9)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!