Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » SOS! Szerelmi kötés levétel...

SOS! Szerelmi kötés levétel de hogyan?

Figyelt kérdés
2016. okt. 11. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Sehogyan :)
2016. okt. 11. 17:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Fordítva ahogy ráraktad! Te csináltad? Mi a gond?
2016. okt. 11. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha le lehetne venni, mi értelme volna?
2016. okt. 11. 18:41
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem nem én csináltam nem raktam senkire kötést egy olyan embere rakták aki nagyon fontos számomra
2016. okt. 11. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:
És miből gondolod, hogy raktak rá?
2016. okt. 11. 18:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Már több jós ezt jósolta nekem,
2016. okt. 12. 01:42
 7/9 anonim ***** válasza:
De milyen jeleket mutat, amiért ez egyáltalán felmerült? Otthagyta a párját valaki másért, hirtelen beleszeretett valaki másba, vagy mi? Én nem bízom a jósnőkben, szerintem mindenkinek ezt mondják, aki ezt feltételezi, főleg, ha esetleg azt is állítják, hogy le tudják szedni. ;) Szóval, mi utal arra, hogy szerelmi kötés került az illetőre, és nem saját akaratából viselkedik, érez, dönt úgy, ahogy?
2016. okt. 12. 21:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Szét ment a feleségétől és össze állt ezzel a nővel először meg meg is voltak de utána a férfi el kezdet a volt párja után érdeklődni találkozni vele azt mondja hogy a volt parjat szereti vele akar lenni de még sem tudja ott hagyni a mostani párját pedig már le se fekszik vele mert azt mondja nem jo neki és alig beszélnek égesznap dolgozik a férfi megy mindig valahova észre venni hogy nincs valami rendben de még sem tudja hagyni a nőt pedig a régit szereti vele akar lenni azt mondja
2016. okt. 13. 01:09
 9/9 anonim ***** válasza:

SOS Válasz:

Ez nem kötés,hanem úgy hívják: szerelem (leírtak alapján)

Az illető férfi még szerelmes a nőbe-ez bizonyítottan 24-36hónap alatt lecseng),különféle hormonok irányítják.

A volt feleségéhez még kötődik-mert sok év után a szerotonin/oxitocin szintje itt magasabb-

Nemtom mikor kezdődött a viszony,de a kezdetétől számítva max 3 évet kibírja úgy,hogy szakít a nővel ,és a feleséghez visszamegy,akkor utána magától visszaáll a régi rend. . .

2016. nov. 2. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!