Milyen spirituális tanulmányok vannak az élet értelméről?
Figyelt kérdés
Mi a tapasztalatod mi az élet értelme?2016. okt. 10. 07:37
1/9 anonim válasza:
Biblia, Zend Aveszta, Mahábharáta, Bhagavad gíta, Enuma elis,
2/9 anonim válasza:
Mindenki életének más az értelme ;)
3/9 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok, hogy egy közös értelme van nekije ;)
2016. okt. 10. 11:02
4/9 homo ludensz válasza:
Hasonló kérdésre adtam már egy válasz talán spirituálisnak is mondható.Keress rá de ha nem kielégítő kifejtem privátba is ha kéred.
5/9 anonim válasza:
Az élet értelme a tapasztalás! Ilyen egyszerű, persze túl bonyolíthatod ha szeretnéd. :)
6/9 anonim válasza:
Akkor másképp fogalmazok :)
Mindenki életének az a (közös) értelme, hogy megtalálja, hogy mi a SAJÁT életének az értelme :)
(#2)
7/9 anonim válasza:
Haich Erzsébet - Beavatás c. könyvét ajánlom!
8/9 homo ludensz válasza:
Röviden: az ember testből (anyagból) és lélekből (szellemből) tevődik össze. Az egyik összetevő sem lehet meg a másik nélkül. A testet mit a lélek ruhájának is mondunk értelmes célok,feladatok megvalósítására használja a lélek. Ekkor tapasztalatokat szerez,behatások érik,életfeladatokat old meg.Mondhatjuk hogy "fényesedik". A test matéria a lélek nem s az aki hiszi hogy újból reinkarnálódik majd a lélek akkor az addig gyűjtött tapasztalással születik majd le. Tehát nincs olyan hogy értelmetlen élet mivel az anyaméh elhagyása után máris benyomások,érzetek érik.
9/9 anonim válasza:
Az elet ertelme hogy megtalald a helyed a vilagban azt az utat amire ha ralepsz azt monddhasd : igen!! Ez az en utam!
Az elet ertelme az hogyha visszanezel oreg korodba halalod elott akkor azt erezd hogy tartalmas eleted volt es boldog voltal lenyegeben a boldogsag maga az ertelem es a megelt pillanatok amik boldogga tesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!