Kinyithatta a szemét a Mexikói szent lány?
Figyelt kérdés
Hallani olyan történeteket, melyekben a szentekkel haláluk után is csodák történnek. A lélek gyakran visszaszáll az anyagi univerzumba és a testbe is visszajöhet. Lehet a Szent lány kíváncsian szemügyre vette a filmest majd visszatért a túlvilágra? [link] 2016. szept. 26. 21:42
1/11 anonim válasza:
Én nem láttam a videón.Egész végig csukva volt.
2/11 anonim válasza:
Nem vitatható, hogy nyitva lett szeme, de az igen, hogy ő nyitotta ki.
4/11 anonim válasza:
Szerintem kamu a videó, mivel pont akkor akadozik a kép, amikor kinyitja, majd becsukja a szemét. Nem zárok ki semmi lélek-visszaszállást, vagy hasonlót, (bár nem igazán hiszek az ezotériában) de ebben a videóban véleméynem szerint nem ezt látjuk.
5/11 anonim válasza:
Csak nyugi. Ami számodra elképzelhető és lehetséges az másnak nem és fordítva.
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
A keleti tanítások szerint igen, ott ilyesmi előfordul.
Egy-egy szentjük sok év után visszatérhet a testébe, esetleg egy szoborba.
9/11 anonim válasza:
(a kérdésben levő link,videó és a szoborrol a 7es is, mindkettő katolikus keresztény templomban készült..)
10/11 anonim válasza:
Nem otikai csalódás.. legalábbis annak tűnik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!