3 szemem már nyitva lenne?!
Figyelt kérdés
Tegnap megpróbáltam felnyitni,a 3 szemem,és amikor próbálkoztam olyan bizsergést éreztem,meg egy kis szédülést,aztán rendesen éreztem hogy mintha valami felnyitódott volna,és teljesen másképp éreztem magam,olyan felemelő érzést éreztem,szerintetek siketült?Egyébként nem kérek gúnyolódó válaszokat és társai,ez a kérdés azokhoz szól akik hisznek az ilyesmiben.2016. szept. 18. 10:07
11/13 anonim válasza:
Sztem felre vagyok informalva en ugy tudtam, h a harmadik szem az ami a homlok kozepen van es amikor becsukod a szemed es nem gondolkozol, akkor barmi amit akkor es ott latsz azt a harmadik szemeddel latod
De akkor tevedtem:-)))
12/13 anonim válasza:
11-es: az a szellemi szem. Van egy fizikai szempárod, mögötte egy asztrális szempár (ez alapból "szunnyad" mindenkinél) és mögötte egy szellemi szempár - ezzel látod a képzeleteidet is, illetve a tudatalattid működésébe is betekinthetsz valamennyire (én pl akkor is láttam már a személyiségszerkezetemből valamennyit amikor még nem is foglalkoztam ilyesmivel). Harmadik szem az feljebb van.
13/13 anonim válasza:
12-es vagyok. Még az lemaradt 11-es válasza kapcsán, hogy amit írtál az teljesen jó, csak a szellemi szemekre vonatkozik, nem a harmadik szemre.
A kérdezőnek azt ajánlom, hogy keressen egy mentort aki vezeti. Haladó spiritualitás terén sok a buktató, jó lenne nem a pszichiátrián kikötni. :) Ezt nem gúnyból írom, nem személyes, mindenkinek ezt ajánlanám aki pl harmadik szemmel, okkultizmussal és társaival akar foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!