Eldöntöttem, h megidezek egy konkrét szellemet. A többi lent?
Figyelt kérdés
Sziasztok egy 14 éves kíváncsi kamasz vagyok,aki meg szeretne idézni ég konkrét szellemet, vagyis Bruce lee szellemét..Már olvastam egy s mást az ilyenről,de még kéne némi segítség.. pár eszköz megvan , a segítő haverok is.. ÉS LÉGYSZI MELLOZZETEK A ,,EZT NE CSINÁLD , TÁRSAI KOMMENTET. Előre köszi a válaszokat..2016. júl. 10. 15:15
2/6 anonim válasza:
De hát Bruce Lee nem is beszélte a nyelvünket. Akkor meg , hogy akarod idehívni ? XD
3/6 anonim válasza:
Puszta szórakozásból vagy kíváncsiságból nem érdemes ilyet csinálni, bármi rosszul sülhet el. Tapasztalatlanok vagytok, nem tudjátok mibe vágnátok bele, vagy (ez hülyén hangzik) de mit idéznétek meg. Lehet az egy rossz indulatú démon is. Ha ilyet akarsz csinálni mindenképp hozzáértő személy (aki már csinált ilyet nem egyszer nem kétszer) segítségét kérném. Nem idéznék szellemet és nem hülyéskednék mágiával de persze ti tudjátok. Azért jól gondold meg előtte, nem tudod mibe fogsz bele!
4/6 anonim válasza:
Csak akkor idézd meg, ha biztos vagy benne, hogy "odaát" megtanult magyarul!
Ha még nem, nem fogod érteni, mit karattyol!
Sőt, még a kérdésed sem érti, a zaklatása miatt haragos lesz!
Ha haverjaid is csak annyit értenek ehhez, mint te, akkor miért is nevezed őket "segítőnek"?
5/6 A kérdező kommentje:
Emberek,édes jó emberek :"D.. Bruce félig amcsi volt , sőt sokáig amerikában élt..és ugye ott angolul beszélnek..Ma a 21.században ki nem tud angolul?
2016. júl. 10. 20:51
6/6 anonim válasza:
Hát az aki más nyelvet tanult : :P XD :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!