A "spiritsofediru" nevű oldal a sátánista és egyben neonáci is?
Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 17:31
11/16 Arszlán666 válasza:
"Jajj barátom, te a nagy szavak mestere lehetsz. :) Azt sem tudod ki vagyok, hol állok, és kivel vagyok. Egyetlen mondatot láttál belőlem. De majd meglátjuk. :D "Jöjjön el a ti országotok". :)"
Ebből is látszik, hogy kiknek az oldalán állsz.
A gúnyolódásod csak pont az i-re.
Nagyon átlátszóak vagytok.
12/16 Arszlán666 válasza:
"Hitler= Sátán manifesztációja?"
Ezt te honnan vetted, hol olvastad, hogy ennyire meg vagy győződve arról, hogy a kérdésed megállja a helyét?
13/16 anonim válasza:
Miért kedves Arszlán666, kinek az oldalán állok?
14/16 Arszlán666 válasza:
"Ja, és rendkívül híresek vagytok... a gyakorikérdéseken. :D"
Ez egy elég provokatív megnyilvánulás volt a szmájlival a végén, tehát biztos, hogy nem a mi oldalunkon állsz egyérterlmű.
15/16 anonim válasza:
Provokatív? Csupán barátságos piszkálódás akart lenni. Viccesnek találtam, hogy eddig sehol máshol nem hallottam rólatok, csak itt... de itt pedig mindenki rólatok akar tudni. :D
16/16 Arszlán666 válasza:
Ha érdekel a Spirits Of Eridu, akkor a legelső 2011. 01. 07. cikkétől tudsz róla olvasni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!