Lehetséges, hogy az edző alkut kötött az Ördöggel?
Figyelt kérdés
Eddig a magyar foci köztudottan sz*r volt, most meg legjobbak vagyunk EB-n. Szerintetek lehet, hogy az edző a Sátánnal között üzletet az csapat eredményességéért?2016. jún. 22. 18:54
11/17 anonim válasza:
Jobban örültem volna a ha győzünk !
Dehát igy is csapatelsők vagyunk .
Az egész Ronáldó négyszer anyit ér mint az egész magyar valogatott mi mégis majdnem legyöztük a csapatát .
Csak valami természet feletti erő lehetett a hátérben !!!
12/17 anonim válasza:
Ez azért van, mert idén minden varázslónk azon dolgozott, hogy gólenergiát küldjön a csapatunknak, és átkot az ellenfél csapatának. Köszönjük nektek!
13/17 anonim válasza:
Így is van.
Mirrela jósnő küldött gólenergiát az ezo Tvből a tízmilliószoros napon. Más magyarázat nem lehet. Ne gyere nekem sátánnal.
14/17 anonim válasza:
Igen, eladta a lelkét az ördögnek, hogy megnyerjük az EB-t.
Ember, nálad minden rendben?
15/17 anonim válasza:
"Nagyon úgy néz ki, hogy nem kapott elég kenőpénzt a Sátán, mert többnyire csak döntetlen eredményre futja."
Vagy csak sátánnak ennyire futja manapság.
16/17 anonim válasza:
Vele nem lehet csak úgy egyességeket kötni, ilyen nincs.
17/17 anonim válasza:
Azt tudom a román hirekből, hogy a románok vizsgálatot inditottak bunda ügyben, mivel már a meccs előtti napon összecsomiztak és kijelentkeztek a románok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!