Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Woodoo-val megszerezhetem egy...

Woodoo-val megszerezhetem egy lány szerelmét?

Figyelt kérdés
Elszeretném érni,hogy belém szeressen egy bizonyos lány.Woodooval ez lehetséges?A fésűjéből szereztem egy hajszálat.Hogy működik ez?Van benne kockázat?Bármilyen macit használhatok ehhez?

2016. jún. 14. 01:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Komolyan akartam válaszolni (hogy egyébként igen), de a macinál rájöttem, hogy te valószínűleg nem tudnád. Macit. Nagyon röhögök, ember.
2016. jún. 15. 14:12
 12/17 anonim válasza:
Ez mekkora már :DDDDD
2016. jún. 16. 18:01
 13/17 anonim ***** válasza:

Igen, megszerezheted, ám fizetni kell érte. Na meg a tudat, hogy nem önmagadért szeret, hanem egy mágia miatt.. Én személy szerint ezt nem tudnám elviselni. :)

Dicsőség Sátánnak!

2016. jún. 18. 08:53
 14/17 anonim válasza:
Bocs, de ha azt hiszed van varázslat akkor talán nem az a legnagyobb problémád hogy megtudod e csajt szerezni. Mellesleg ha téged akarna, veled lenne, ha nem akar téged, ne legyél önző, hagyjad hadd legyen azzal akit ő akar, ne varázsolgass itt ...
2016. jún. 20. 14:45
 15/17 anonim válasza:
59%
persze...a mútkor rámfújt egy fiú valami csillámport és azóta valamiért csak rá gondolok, nem tudom elképzelni az életem nélküle
2016. jún. 20. 14:49
 16/17 anonim ***** válasza:
59%
Most komolyan van olyan értelmileg gyenge aki ebben hisz? :D A kommentekhez írjatok már várost is! :D
2016. jún. 20. 16:20
 17/17 anonim válasza:

#16 én csodaországban élek :3

2016. jún. 20. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!