Woodoo-val megszerezhetem egy lány szerelmét?
Figyelt kérdés
Elszeretném érni,hogy belém szeressen egy bizonyos lány.Woodooval ez lehetséges?A fésűjéből szereztem egy hajszálat.Hogy működik ez?Van benne kockázat?Bármilyen macit használhatok ehhez?2016. jún. 14. 01:16
11/17 anonim válasza:
Komolyan akartam válaszolni (hogy egyébként igen), de a macinál rájöttem, hogy te valószínűleg nem tudnád. Macit. Nagyon röhögök, ember.
13/17 anonim válasza:
Igen, megszerezheted, ám fizetni kell érte. Na meg a tudat, hogy nem önmagadért szeret, hanem egy mágia miatt.. Én személy szerint ezt nem tudnám elviselni. :)
Dicsőség Sátánnak!
14/17 anonim válasza:
Bocs, de ha azt hiszed van varázslat akkor talán nem az a legnagyobb problémád hogy megtudod e csajt szerezni. Mellesleg ha téged akarna, veled lenne, ha nem akar téged, ne legyél önző, hagyjad hadd legyen azzal akit ő akar, ne varázsolgass itt ...
15/17 anonim válasza:
persze...a mútkor rámfújt egy fiú valami csillámport és azóta valamiért csak rá gondolok, nem tudom elképzelni az életem nélküle
16/17 anonim válasza:
Most komolyan van olyan értelmileg gyenge aki ebben hisz? :D A kommentekhez írjatok már várost is! :D
17/17 anonim válasza:
#16 én csodaországban élek :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!