Van itt valaki, aki ért a rontáshoz vagy esetleg le tudja venni és hasonló?
Gyomorrontást bármikor leveszek.
Dr. Tóth Béla
gasztroenterológus
:D
Nem kell levenni rólam, csak érdekelne hogy működik ez. Mert vannak akik teljesen hihető történeteket mesélnek (olyanok akiket ismerek), de én mégse tudok benne hinni, szerintem ilyen nem létezhet, nincs rá magyarázat.
Vagy valaki el tudná magyarázni hogy van ez? Bárkit meg lehet rontani?
A megrontás másik témakör. Mielőtt ilyesmit követnél el, mielőbb konzultáljunk!
Dr. Vad Katalin
szexuálpszichológus
Az esetek 99%ában csak beképzelik maguknak az embere. Vagy azért, mert gáz az életük és nem ismerik fel, hogy a döntéseikkel formálták ilyenné a sorsukat. Vagy pl nagyon paráznak tőle és emiatt beképzelik, h megátkozták őket/feketemágus befolyásolja őket. Ezt amiatt csinálják, h túlessenek a félelmükön, mert nem bírják a folyamatos rettegést, sajnos a tudatalatti ilyen hülyén is tud működni. Esetleg amiatt képzelik be, mert izgi vagy különlegesnek akarják érezni magukat, stb. sok oka lehet.
Persze szerintem létezik valódi mágia, vannak tapasztalataim ilyesmivel, de az egy külön történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!