Persze, gyíkember-társaság.Minden szerdán rituális emberáldozat a Petőfi u. 4 sz. alatt
2016. ápr. 10. 20:31
2/11 anonim válasza:
Igen és ezt, a nagy nyilvánosság előtt közlik, főleg azt, mivel köszönnek egymással, ami ugyebár az egyik titkolt dolguk lenne. :D :D :D
2016. ápr. 10. 20:51
3/11 anonim válasza:
Te érted a saját kérdésed?
Mitől titkos az a társaság, aminek két városban tudsz működő páholyát?
A szabadkőművesek nem titkos társaság, csak zárt "klub". Mind a két irányzatnak ( Nagy Oriens, Szimbolikusok) van nyilvánosa honlapja, elérhetősége, adószámuk, bíróság által bejegyzett törvényesen működő egyesület.
2016. ápr. 10. 20:56
4/11 anonim válasza:
Sima kőműves társaságok vannak.
Amúgy ők építették az egész világot, míg akikről te beszélsz, csak okoskodnak.
2016. ápr. 10. 21:01
5/11 anonim válasza:
hogyne lenne ezekből a piszkos micsudákból mindenhol van.olyanok mint a cigányok mindenhol vannak!
2016. ápr. 10. 21:02
6/11 anonim válasza:
Természetesen léteznek. Sőt történetesen pont én vagyok a vezetőjük és minden álmom az volt, hogy a gyakorikerdesek.hu-n fedjem fel magam. Köszönöm neked, hogy ezt megtehettem: ha eljössz hozzánk akkor kapsz egy nyalókát!
2016. ápr. 10. 21:20
7/11 anonim válasza:
" míg akikről te beszélsz, csak okoskodnak."
Ja.
Az ne zavarjon, hogy pld. itthon ők alapították meg az ingyenes mentőszolgálatot, hogy számtalan karitatív tevékenységet végeztek és végeznek.
Sajnos, annyira titkosak, hogy még a tagok sem tudnak róla!
Ha ők nem, de te tudsz róluk, azok csak a figyelem elterelésére alapított NEM TITKOS TÁRSASÁGOK!
2016. ápr. 11. 08:12
9/11 homo ludensz válasza:
Azt nem tudom hogy egyáltalán van e páholy Szegeden vagy Debrecenben a mozikban,mivel ilyen húzós jegyárak mellett nem járok moziba. Bizonyára jobb helyeken vannak páholyok de azok az előtérben ki is vannak írva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!