Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Csináltattam Mirellával egy...

Csináltattam Mirellával egy szerelmi kötést, ami történetesen sikerült is, de meggondoltam magam. Ezt neki nem merem megmondani, mert direkt szólt, hogy gondoljam át alaposan. Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nincs valami házi módszer a leszedésére? Esetleg megpróbáljam más jósnővel leszedetni?

Nyomós okom van rá amiért ezt nem tőle kérdezem, úgyhogy kíméljetek meg a "miért nem tőle kérdezed ezt" válaszoktól légyszi!

Ha esetleg valaki nem tudná, hogy kiről van szó: www.szerelmi-kotes.tuti.biz

Egyébként a férfit szeretem akire csináltattam, de kiderült, hogy neki nem lehet soha gyereke, nekem meg az minden vágyam. Ezt már a kötés előtt is lehetett sejteni, de akkor még úgy gondoltam, hogy nem számít. Azóta rájöttem, hogy igenis számít.

Aki meg nem hisz benne, az kérem ne írjon!

2016. márc. 16. 06:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Álljunk meg egy szóra! Van egy ismerősöm aki kötéssel szerezte meg a pasit. Semmi negativja,büntetése nincs! Tegyük fel azt,hogy megérdemelné mert csak a pénz,lakás kell a nőnek. Szerencsés vagy,hogy sikerült. De nem akarlak bántani ne érts félre. De ha tudtad,hogy nem lehet gyereke miért kötöttél? A szerelem mindent legyőz. Te ezt a férfit akartad minden áron,a kötésed sikerült. Nekem nem sikerült a kötés. Mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok? Neki miért nem lehet gyereke? Van olyan is,hogy az ő spermáját veszik ki és ültetik beléd lombik programként. Tehát a mai orvos tudomány fejlett,csak drága. Lehet az is,hogy a párod nem vállalja a vele járó macerát.
2016. márc. 19. 11:21
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

Tehát az hogy te szeretsz valakit vagy sem az dönti el hogy lehet e gyereke?

Te nem szeretted őt csak egy aljas kis hlye tetű pitianer pna vagy!!!!!!

2016. márc. 19. 14:43
 13/14 anonim ***** válasza:
56%
Még ha szeretted volna az sem oldozna fel az alól hogy kötést csinaltattal
2016. márc. 19. 14:44
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
Pontosan azt érdemled ami most jön! :)
2016. márc. 20. 05:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!