Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Úgy hallottam sok sátánista...

Úgy hallottam sok sátánista lesz öngyilkos. Igaz ez?

Figyelt kérdés

#sátánizmus #sátán #tradicionális sátánizmus #tradícionális sátánizmus #satanizm
2016. márc. 6. 20:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem igaz. A sok emo-s fiatalt, akiket kirekesztett a társadalom, esetleg a rossz otthoni körülmények arra biztatták, hogy Sátánt keressék. Rossz helyen tették meg, és nem vált be nekik egyetlen szertartás, mágia és semmi hasonló sem, így azt gondolják, 'még Sátánnak sem elég jók', és itt vége a történetnek.

Szerintem ezzel nem csak Sátán nevére, de az egész emberi lényre is szégyent hoznak, nincs olyan helyzet, amelyben ne érezhetné magát boldognak egy ember, viszont ha van boldogság, miért ölik meg magukat?

Az Okkultistákat pedig ne keverjük a Sátánistákkal, egy Sátánista lehet Okkultista, de egy Okkultista nem feltétlen kell, hogy Sátánista legyen. :D

A videó pedig csak egy keresztény propagandavideó. Nem értem miért hisznek még nekik mindig az emberek. :D

Anno LaVey halálánál is készült egy keresztény videó, miszerint LaVey a keresztény istenhez beszélt utolsó perceiben, mielőtt a Pokolba távozott... kb. ennyire hiteles az általad linkelt videó is.

Egyébként ahány Sátánista, annyi fajta Sátánizmus, így elég nagy hülyeség olyan kijelentést tenni, hogy mi nem hiszünk a túlvilágban.

2016. márc. 12. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Na ez nagyon nagy zagyvaság! :D

Ennél általába jóval büszkébbek ha másért nem is...

2016. márc. 13. 02:59
 13/14 lewega ***** válasza:
Nem tudom, mert az életben még egyszer sem találkoztam sátánistával!
2016. márc. 13. 09:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, de én majdnem az lettem mikor ezt megláttam.
2016. máj. 18. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!