Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy álltok a Reiki-vel?

Hogy álltok a Reiki-vel?

Figyelt kérdés
Ha gyakoroljátok, miért kezdtétek el? Tényleg működik? Beavatás nélkül nem lehetséges lehívni ez az energiát?

2016. márc. 5. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Szerezz barátnőt és akkor nem kell reikizned.
2016. márc. 5. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
A legnagyobb probléma a reikivel, hogy amit eddig láttam, hogy tanítanak róla, az messze áll attól, ami az eredeti elgondolásban van. Leegyszerűsödött, ugyanakkor az ára az egekbe kúszott. Annak, amit nyugaton tanulhatsz, jobb neki sem fogni.
2016. márc. 5. 15:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia. A reikit gyógyítás és fejlődés miatt kezdtem el. Valóban működik teljes mértékben. Beavatás illetve behangolás szükséges hozzá. Több fokozata van pl. reiki1, reiki2. Ezeknek meghatározott ára van, így megtudod nézni hogy nehogy átverjenek. Ha elvégzed akkor hivatalos oklevelet kapsz róla.

Nagyon jó dolog. Amióta elvégeztem folyamatosan használom önmagamon és másokon is. Ne hagyd hogy elvegyék a kedved tőle ha szeretnéd indulj el.

2016. márc. 5. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:

bdavid-dal egyet értek.

Hasonlóan vagyok vele én is.

Amit viszont kiemelnék, hogy nem mindegy, hogy kihez mész.

Volt egy jóbarátom aki reiki tanár volt, de nem éreztem azt, hogy hozzá kéne mennem.

Később kb 1.5 évre rá vissza jött egy ember az életembe aki már többször megjelent majd eltűnt. Nála tudtam, hogy hozzá kell mennem. Éreztem.

Mondjuk én eleve hallgatok az intuícióimra és nagyon bejönnek. Amióta reiki-n voltam azóta sokkal erősebbek az intuícióim és van amikor olyan érzésem van, hogy valami külső erő irányít. Volt, hogy ellenálltam ennek, de az mindig tévútra vitt. Amióta alárendelem magam ennek azóta sokkal jobb az életem. :) Korábban mondhatni ateista voltam mára az Istenhitem (vagy univerzum energia ki hogy nevezi) nagyon erős lett. Onnét is jön rengeteg intuíció és döbbenetes, hogy mennyire működik. :) Sosem csalódtam bennük.

2016. márc. 5. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Azzal a kemény 3 szintel? xD

"10 perces" tananyag.

Jo lenne ha nem lenne a földön szétbutitva

2016. márc. 6. 03:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Sokat kell ahhoz pedálozni amíg eljutsz arra a szintre amit egy beavatással megkapsz.

Jobban jársz a beavatással. Amúgy az energia csak segíti a gyógyulást de önmagában csak ritkán gyógyít.

2016. márc. 6. 12:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Én a 2000-es évek elején sajátítottam el a reikit, mert allergiával küszködtem és igen, működik! Kb. fél év alatt teljesen meggyógyultam, ami viszont meglepett, hogy a reiki számos pozitív hatással is volt az életemre, életmódot is változtattam. Összességében nagyon pozitívak a tapasztalataim.

Úgy tudom avatás nélkül nem működik a reiki, akkor csak bio energia csatornázódik. Tehát mindenképp érdemes elmenni a tanfolyamra és megkapni a reiki beavatást, azzal viszont egyet értek, hogy érdemes megnézni kihez mész, ugyanis vannak gyorstalpaló tanfolyamok, amik közel se biztosítják ugyanazt a tudást, mintha egy alkapos képzésen vennél részt. Mindenkép érdemes elmenni egy nyílt napra és személyesen is találkozni az oktatóval és olyan kérdéseket is feltenni, hogy mióta gyakorolja a reikit, végez-e kezeléseket és milyen tapasztalatai, eredményei vannak, van-e és mi a tanátadási vonala, mit és hogyan tanít, a tanfolyamon tanít-e más hozzáadott technikákat a reikin kívül, stb.

2016. márc. 8. 09:30
 8/8 homo ludensz ***** válasza:
A 90-s évek elején elvégeztem a RAI-reiki I. II.-es tanfolyamot és beavatást nyertem. Használom de a közben elvégzett más ismeretanyagok birtokában szélesebb lett a látásom. Véleményem sőt tapasztalatom az hogy igazi akár reikivel gyógyító nem a beavatással lesz az ember mert az anatómiai minimális tudása is szükséges.A fájó testrész bajának kiterjedtségének s mélységének meghatározása szintén hasznos ha ilyen irányban is képzett vagy.A reiki egy hasznos kiindulási alap az vitathatatlan.
2016. márc. 13. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!