Igaz, hogy egy fekete mágus erősebb egy fehérnél?
Én amit látok:
azt látom, hogy "fehér, jó, meg hasonló mágusnak" bármilyen ostoba felcsaphat.
Viszont a kulcsokat, melyek megnyitják az ősi kriptát,
látásom alapján inkább a fekete mágusok bírják.
Miért?
Mert a fekete mágiában, ami teljesen gyakorlati …ha hibázol, nagyon ráfázol.
A fehér mágia az meg olyan, hogy arra tényleg fűt-fát ráfoghatunk, hogy "ez itt most fehér mágia volt".
Tudnék tanítani, de nem teszem, mert a törpe lelkek lehurrogtak, a tudásom itt senkinek nem kellett.
Egyetlen kulcs:
a fekete mágia nagyon felelős és nagyon nehéz út.
És itt most nem Rebi néniről beszélek, aki szórja a szomszéd küszöbére a temetői földet.
Egyéb:
Nézem a válaszokat és arra gondolok, mitől vagytok ti ennyre bezárulva? Milyen erő zárta be (és végleg?) a kaputokat? (a szellemi kaputokat)
Kibővített változat
Én amit látok:
azt látom, hogy "fehér, jó, meg hasonló mágusnak" bármilyen ostoba felcsaphat.
(krisztusozik, meg szeretet: bárkit bármivel megetet)
Viszont a kulcsokat, melyek megnyitják az ősi kriptát,
(Christian Rosencrauntz-ét, az alvó Krisztusét)
látásom alapján inkább a fekete mágusok bírják.
(ezeket a dolgokat vesd össze!
Milarépa is fekete mágus volt kezdetbe > ezért nem is volt "tök hülye")
Miért?
Mert a fekete mágiában, ami teljesen gyakorlati …ha hibázol, nagyon ráfázol.
(nagyon gyorsan vissza tud jönni az erő hozzád, amit korábban elindítottál)
A fehér mágia az meg olyan, hogy arra tényleg fűt-fát ráfoghatunk, hogy "ez itt most fehér mágia volt".
(elkezdesz a hivatalos vallás fiktív alakjaira hivatkozni, tehát társadalmilag és politikailag korrekt módon (=az elvárt és kötelező idiotizmus szintjén) kommunikálsz = az "ezoterikus könyvek 80 vagy 90%-a erről szól…döbbenet számomra, hogy micsoda limonádét és hazugság-áradatot tudnak csinálni a komoly dolgokból)
A fekete mágiában nem igazán verhetnek át, mert egy rossz mozdulat (művelet stb. ) és már félre is ment a dolog ("vissza köszön". Nagyon komoly csapdák vannak a fekete mágiában is. Nem fejtem ki. Azokat a tanult és képzett (fekete) mágusok állítják a kevésbé tanult, újoncoknak.)
(A "fehér mágusokról": a "jó" témaköre a szememben az orrba-szájba-hazudozás témaköre. Egyszerűen undorító az, ami a "jó" körül megy. > A "jó" társadalmi értelemben valószínűleg egy csőcselékeszme.
Divatos csapda-szlogen:
"Miért történnek rossz dolgok jó emberekkel?")
Tudnék tanítani, de nem teszem, mert a törpe lelkek lehurrogtak, a tudásom itt senkinek nem kellett. (el fog majd jönni nekik a "kisjézus", aki egyáltalán nem egy "gyenge fiú"!!! Akkor, ha a Király hazatalál, nem lesz személy-válogatás.)
Egyetlen kulcs:
a fekete mágia nagyon felelős és nagyon nehéz út.
Én nem járnám, mert tudom, hogy fokról-fokra mivel jár.
Egyébként meg születni kell arra,
csak az járhat ama úton, aki olyan fajta.
Információ:
a hivatalos uralkodó vallások felett is gyakran találhatsz valós (!) gyakorló (!) fekete mágusokat. (!!!)
A fekete mágia másik elve:
Csak a cél elérése számít (!!!),
minden hozzá vezető út meg van szentelve. (!!!)
(ez a fekete mágia legfőbb elve)
-...
És itt most nem Rebi néniről beszélek, aki szórja a szomszéd küszöbére a temetői földet.
Egyéb:
Nézem a válaszokat és arra gondolok, mitől vagytok ti ennyre bezárulva? Milyen erő zárta be (és végleg?) a kaputokat? (a szellemi kaputokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!