Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan élnéd másképp az...

Hogyan élnéd másképp az életed, ha megtudnád, hogy az univerzum pusztán szimuláció és te is az vagy?

Figyelt kérdés
Igazbából már kiderült, hogy az, szóval nem feltételes mód. De a szkeptikusok szerint úgyis minden csak anyag a szerelem is, szóval ők ugyanúgy éltek eddig is, így a kérdés a normális, nyitott emberekhez szól. Hogyan élnéd másképp az életed?
2016. jan. 10. 17:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
azt tudom, hogy a nap csillag, és elméletileg a bolygók forognak, kicsikét a csillagok is, de nem igazán egyértelmű, az emberi agy sajnos nem tudja felfogni a végtelen fogalmát
2016. jan. 13. 15:57
 12/15 anonim ***** válasza:
én egyébként ugyanúgy, csak nem feltételezném, hogy saját magamat is leklónozhatom, talán becsukott szájjal, az asszociáció adott, mesterségesen gyártott világról már láttunk filmet, én láttam
2016. jan. 13. 16:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Na és jó volt az a Mátrix c. film? :D
2016. jan. 13. 22:54
 14/15 anonim ***** válasza:
nem láttam sajnos, utálom azt a filmet
2016. jan. 13. 23:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy: minden nap egy kicsit közelebb kerülök hozzá, hogy egyszer fuvolás legyek :)

Lehet szimuláció vagy valóság, vagy a "gyűjtőpont adott helyzete", elsüllyedhet a Titanic, én akkor is ezt fogom csinálni.

2016. jan. 25. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!