Hogyan élnéd másképp az életed, ha megtudnád, hogy az univerzum pusztán szimuláció és te is az vagy?
Figyelt kérdés
Igazbából már kiderült, hogy az, szóval nem feltételes mód. De a szkeptikusok szerint úgyis minden csak anyag a szerelem is, szóval ők ugyanúgy éltek eddig is, így a kérdés a normális, nyitott emberekhez szól. Hogyan élnéd másképp az életed?2016. jan. 10. 17:06
11/15 anonim válasza:
azt tudom, hogy a nap csillag, és elméletileg a bolygók forognak, kicsikét a csillagok is, de nem igazán egyértelmű, az emberi agy sajnos nem tudja felfogni a végtelen fogalmát
12/15 anonim válasza:
én egyébként ugyanúgy, csak nem feltételezném, hogy saját magamat is leklónozhatom, talán becsukott szájjal, az asszociáció adott, mesterségesen gyártott világról már láttunk filmet, én láttam
13/15 anonim válasza:
Na és jó volt az a Mátrix c. film? :D
14/15 anonim válasza:
nem láttam sajnos, utálom azt a filmet
15/15 anonim válasza:
Ugyanúgy: minden nap egy kicsit közelebb kerülök hozzá, hogy egyszer fuvolás legyek :)
Lehet szimuláció vagy valóság, vagy a "gyűjtőpont adott helyzete", elsüllyedhet a Titanic, én akkor is ezt fogom csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!