Különleges képesség, vagy nem? TÖBBI LENT!
Figyelt kérdés
Mostanába nem fázok, pedig alapból fázós vagyok.Meg olyan álmaim vannak, hogy például látom egy barátnőmet egy ruhába és másnap abba van, és olyanok is vannak, hogy fúj a szél de én úgy nézek ki, mintha szélcsend lenne, és még hasonló 4 elemes dolgok.KÉRLEK A NEM VAGY NORMÁLIS, ÉS AZ ÉN NEM HISZEK NEKED VÁLASZOKAT TARTSD MAGADBAN.CSAK ÉRTELMES VÁLASZOKAT SZERETNÉK!Válaszod előre is köszi!:)2015. dec. 22. 14:03
11/12 anonim válasza:
Ez semmi én tudok repülni és egy mágia segítségével a jövöt álmodom .
A lányokat álmomban ruha nélkül látom és az sokkal jobb mint a te ruhában lévő lány álmod . Én minden nőt ruha nélkül látok ha ráfokuszálok
De ha 40 felett van akkor nem mükōdik szerencsére mert héha nem bírom kikapcsolni és nem szerekném Marika nénit se Bōzsi nénit se Sári nénit meg semelyik öreglányt ruha nélkül látni ! A helyes írási hibákat nem kell néni hisz kōltői szabadság .
12/12 anonim válasza:
Hogy érted,hogy 4 elemes??Hát tüzet gyújtani a kezedből nem fogsz! :D
De egyébként ezek képességeknek mondhatóak,így születtél valószínű,én nekem is van pár képességem,max privibe elmondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!