Hogyan tanuljak mágiát?
Figyelt kérdés
Csak az válaszoljon, aki èrt hozzá, vagy netán csinálja.. PM-et aki tudja!!2015. okt. 26. 16:19
2/8 anonim válasza:
Úgy 4-5 évnyi intenzív olvasás nélkül esélytelen. Utána már saját gondolatok is összeállnak, meg az alapokkal is nagyjából tisztában leszel, ha nem nyálezotériát olvasol, hanem valami komolyabbat, velősebbet. Kezdj klasszikusokkal, és úgy haladj a fiatalabb írások felé. Akkor az okkult szemlélet változását, és a módszerek fejlődését, vagy degradációját is nyomon tudod követni. 4-5 év után már van rá esélyed, hogy látható eredményt el tudj érni.
3/8 anonim válasza:
az amugy tok jo hogy arra buzditsatok hogy a helyett hogy muvelodne pl vagy neked 5 ev ezo lapok olvasasa neki 5 ev foiskola ba...d te is magad.
4/8 anonim válasza:
Szomorú, hogy neked az okkultizmus kimerül az ezós magazinokban, meg a kiskegyed asztrológia rovatába. Seneca, Platón, Konfucius, és társai neked gondolom nyálirodalom. Márpedig ezek javasolt, vagy kötelező olvasmány annak aki komolyan is gondolja, nem csak gyertyát égetve szépeket akar gondolni.
5/8 anonim válasza:
Én is sokáig bibliát olvastam, 10 évesen kiolvastam mert érdekelt a dolog, de nem járt sikerrel. 15-17 évesen nehéz idöszak volt családi tragédiákkal, sok nehézség volt. ezután ahogy egyedül lettem, pár hónap alatt beindult a dolog. 18 évesen már nagy sikerek voltak, ekkor olvastam teozofiát, és az csak visszaigazolt az egészben.
szoval sztem bibliát olvass, a mágia világa ugyanilyen széles mint a biblia világa és ez mint alap, késöbb sokkal könnyebbé teheti.
6/8 anonim válasza:
De jó hogy mondod, a bibliát kifelejtettem! Azt tényleg érdemes elolvasni. No nem azért, hogy az ember hirtelen keresztény legyen, hanem elég tanulságos tud lenni bizonyos helyeken.
7/8 anonim válasza:
Azért vigyázz. A mágia minden formája Istenkáromlás. Persze nekiindulhatsz ugy hogy jóra használod, de Isten az embert nem varázslásra teremtette. És azt sem árt tudni hogy a legnagyobb gonosz mindig a leg kedvesebbnek tűnik. Szerintem hanyagold, persze ez csak egy tanács. Nem vagyok vallásfanatikus, csak tisztában vagyok pár dologgal a vallással kapcsolatban mert teológia osztályt végeztem. További szép napot.
8/8 anonim válasza:
lehet többre megy főiskolával mint a te konficiusodal szevasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!