Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez lehetséges? Vagy csak...

Ez lehetséges? Vagy csak képzelgek?

Figyelt kérdés

Iszonyat rosszul alszunk a családommal. Férjem óránként kel, lányom is, én fél óránként. Mindig minden elromlik, vagy egyszerre vagy egymást követő napokon. Szerelés/javítás után 2-3 hét múlva megint. Vannak olyan dolgok, amiket lecseréltünk, de egyszerűen azok is, pedig újonan vesszük.

Létezik, hogy van rajtunk valami? De olyan is előfordult már a múlt héten, hogy a mosógép nem mosott, jött a szerelő, közölte, minden rendben, amint kitette a lábát, dobtam volna be a mosást, de nem indult el. Visszafordítottam a szerelőt, a mosógép ment, amikor elment, megint nem.... Nem vagyok paranoiás de kezd kicsit sok lenni....

2015. szept. 21. 18:25
 1/6 A kérdező kommentje:
Egyébként a lakás energetikailag teljesen rendben van. Évente ellenőriztetem, pont ezek miatt..
2015. szept. 21. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Rontás van rajtatok, ennek a fele sem tréfa, ide szakember kell.
2015. szept. 21. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha bármi lenne "rajtatok" azt a radiesztéziának is illene mutatnia. Ez inkább valami elnyomott belső feszültség lesz. Vagy valakiben a családban, vagy a családban összességében.
2015. szept. 21. 19:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Feng Shui szempontjából is rendben van a lakás?

Körülöttem mindig tűz és elektromos balesetek voltak, de a feng shui kiegyensúlyozott.

2015. szept. 21. 22:18
 5/6 Tislerics Máté ***** válasza:

Gondolom sok elektromos vezeték van a házatok körül... Az okozhat alvászavart... a mosóképes story meg csak véletlen...

Vagy okkult erők... de abban nem hiszek...

2015. szept. 30. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Megoldódott?
2015. okt. 10. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!