29. telihold lesz, energiát szeretnék a nyakláncomba rakni. Tipp? /többi lent/
"most kezdett el érdekelni ez a téma, úgyhogy még nem vagyok benne jártas"
akkor még nem késő hogy abba hagyd ezt a hülyeséget, lemerem fogadni lány vagy, menj bulizni, keress magadnak pasit, fűzz gyöngyöket meg minden de az ilyen idiótaságokat hanyagold, ha az én csajom ilyen dilis lenne tuti nyakon vágnám... aztán a telihold alakú se.ggét feltölteném :P
Elég ledorongoló válaszokat kaptál sőt sokan kigúnyolnak mert náluk tévedhetetlen tudás.
Bizonyára tudod hogy (a hold) Luna nőnemű tehát tedd ki a tárgyat hogy érje a holdfény. Köszöntsd és kérd meg hogy sugarával töltse meg néked energiával. Azért előtte folyó vízben mosd le a csap alatt.
A tévedhetetlen ezotéria:
"Bizonyára tudod hogy (a hold) Luna nőnemű"
Neme van egy égitestnek? Azért mert Luna? Németül meg hímnemű: der Mond - nem mintha bármit is számítana.
"tehát tedd ki a tárgyat hogy érje a holdfény."
És ha hímnemű akkor ne tegye ki és ne érje a holdfény?
"Köszöntsd és kérd meg"
Egy égitestet?
"hogy sugarával töltse meg néked energiával."
Milyen jellegű sugarával? És hogyan tárolja eme energiát egy nyaklánc?
"Azért előtte folyó vízben mosd le a csap alatt."
Igen, ez lényeges lehet. Ha ne mossa le, fuccs az egész dolognak.
>Elvonatkoztatott fogalmakat kell vizsgálni, nem azt, hogy a Hold egy darab kerek szikla, ami kering a Föld körül.
Magyarul: ne foglalkozz a valósággal, hanem győzd meg magad ezoterikus mesékkel, aztán készségesen hidd el, hogy valóban működnek, mert az jó lesz neked.
Nesze neked ezotéria, ennyi az egész.
Azt hiszem nem egészen sikerült értelmezned a mondatot. A filozófia szempontjait javasoltam elemzésre, nem pedig a számosított tényadatokat. Az emberi elme nem számadatok szerint működik, hanem képzettársítások, és hasonlatok alapján. Azt javasoltam, hogy az elme ezen képességét használja, ahelyett, hogy nyers adatokra támaszkodna, amivel csak annyira megy, hogy az égitest adatait többé-kevésbé pontosan megismeri. A pszichológia, és a filozófia árnyalatai a nyers információn messze túlmenő lehetőségeket kínálnak.
Arra is szeretnélek emlékeztetni, hogy teliholdkor a pszichés rendellenességek, és érzelmi zavarok felerősödnek, még akkor is, ha a Hold fénye nem látható, mert felhős az ég. Az, hogy ez a Nap-Föld-Hold együttállásának gravitációs hatása, egy tudományos tény, de ettől még ugyanúgy okkult megfigyelésekből indult ki ennek kutatása. Az, hogy valamit bebizonyít a tudomány, nem szünteti meg az okkult vonatkozást. Az más kérdés, hogy a fémekre gyakorolt hatását az ilyen együttállásnak még senki sem vizsgálta tudományos körökben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!