Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehet hogy hülyeség de szegede...

Dóra Takács kérdése:

Lehet hogy hülyeség de szegeden árnyak könyvét hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
2015. aug. 19. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az árnyak könyve lényege, hogy te állítod össze az általad használt, vagy hasznosnak talált technikákból. Valódi árnyak könyvét nem fogsz kapni, mert az a te egyedi ismereteid gyűjteménye, ha valaki más kiadja a sajátját, az csak egy olyan gyűjtemény lesz, aminek egy része esetleg hasznos számodra. A minden elemében használható könyvet te állítod össze más könyvekből kijegyzetelt, és testre szabott módszerekből, saját tapasztalatokból, és kipróbált ötletekből.
2015. aug. 19. 12:17
 2/7 Legoman ***** válasza:

Huonak igaza van. Az árnyak könyve nem egy kész, mindenki számára egyforma könyv, hanem te írod bele a tapasztalataidat különböző mágiákkal, főzetekkel kapcsolatban. Legalábbis a boszorkányok ilyenre használják. Olyan mint egy varázskönyv, amiben benne vannak a varázslataid, és a főzeteid.

Veszel egy üres könyvet, és tollal vagy ceruzával (célszerűbb ceruzával először piszkozatot írni, hogy a könyvbe tollal kerüljön bele a helyes recept, tapasztalat stb.) írsz bele. :)

2015. aug. 19. 12:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom, az árnyak könyét te írod magadnak.

Boszorkányok szokták írni.

Mástól ne is akarj kapni árnyak könyvét kapni, mert ha beavatott akkor nem szabad megmutatnia senkinek sem.

Az árnyak könyvében, különféle gyógynövények használatát, a füstölők tipúsát és a saját tapasztalataidat kell leírni.

Legalábbis a boszorkány ismerősöm az azt mondta hogy ezeket írja le bele.

Hogy hol kaphatsz a boszorkánysággal kapcsolatban megfelelő könyveket, amik útmutatást adnak?

Somogyi könyvtár.

Teli van mindenféle okkultista könyvekkel.

Tudom, mert én is párszor olvasgattam ott.

Ha neki kezdesz rendesen az árnyak könyvéhez és a már a gyógynövényekről írsz, azt ajánlom hogy a levendulával kezd.

Nagyon sok mindenre jó.:)

2015. aug. 19. 16:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2015. aug. 20. 13:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Vonalas/csíkos füzet jó hozzá vagy csak a sima jó?
2015. aug. 22. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Igazából teljesen mindegy mire írod. De azért ha komolyan gondolod a dolgot, akkor érdemes stílusosan. Például veszel egy amolyan naplófélét, aminek minden oldala teljesen üres. Azt sokkal szívesebben fogod használni, mint egy egyszerű füzetet. Persze a füzet is jó, csak a stílusosság miatt mondom.
2015. aug. 22. 22:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. aug. 23. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!