Lehet hogy hülyeség de szegeden árnyak könyvét hol lehet kapni?
Huonak igaza van. Az árnyak könyve nem egy kész, mindenki számára egyforma könyv, hanem te írod bele a tapasztalataidat különböző mágiákkal, főzetekkel kapcsolatban. Legalábbis a boszorkányok ilyenre használják. Olyan mint egy varázskönyv, amiben benne vannak a varázslataid, és a főzeteid.
Veszel egy üres könyvet, és tollal vagy ceruzával (célszerűbb ceruzával először piszkozatot írni, hogy a könyvbe tollal kerüljön bele a helyes recept, tapasztalat stb.) írsz bele. :)
Ha jól tudom, az árnyak könyét te írod magadnak.
Boszorkányok szokták írni.
Mástól ne is akarj kapni árnyak könyvét kapni, mert ha beavatott akkor nem szabad megmutatnia senkinek sem.
Az árnyak könyvében, különféle gyógynövények használatát, a füstölők tipúsát és a saját tapasztalataidat kell leírni.
Legalábbis a boszorkány ismerősöm az azt mondta hogy ezeket írja le bele.
Hogy hol kaphatsz a boszorkánysággal kapcsolatban megfelelő könyveket, amik útmutatást adnak?
Somogyi könyvtár.
Teli van mindenféle okkultista könyvekkel.
Tudom, mert én is párszor olvasgattam ott.
Ha neki kezdesz rendesen az árnyak könyvéhez és a már a gyógynövényekről írsz, azt ajánlom hogy a levendulával kezd.
Nagyon sok mindenre jó.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!