Mágus tanonc akarok lenni valaki tud segíteni? (komolyan mondom)
Franz Bardon az igazi beavatás útja.
Mágus nagyon sok év alatt válhat csak belőled de ha végig birod csinálni a könyvet nagy előrelépés lesz és útközben lehet egy mesterbe is belefutsz.
Ne hidd azt hogy a mágia látványos és egyszerű persze magas szinten lehet látványos de egy élet is kevés teljesen megtanulni. Ha végig csinálod a könyvet le a kalappal.
Ha könyvből nemmegy ird be googleba AtlantisziTudásRendje őket ismerem nem kamuznak.
Bár nem szeretem a fizetős helyeket de ők ahhoz képest amit tanitanak nagyon olcsók.
Sok sikert.
Ha rámirsz alap dolgokat és is elmondhatok de merter nem vagyok ezért a tied sem lehetek :)
Nem ilyen egyszerű a dolog.
A mágiát manapság nem tanítják, csak magas fokon.
Magadtól kell eljutnod egy szintig, addig senki sem fog tanítani! Javaslom olvasd el Szepes Máriától a vörös oroszlánt! Alapnak megteszi.
Ha valaki ebben az életben egyáltalán képes túlélni ÉS boldog is lenni egyszerre mert a Maslow-féle szükségletpiramisa minden szinten teljesül, az komolyan mondva hatalmas mágusnak számít. Sokkal inkább mágus, mint akikről az előzövek beszélnek.
Mágus tanonc csak egy olyan szakember mellett lehetsz, aki optimalizálja a már meglevő képességeidet (önismeretológus, fejlődológus - nem tudom hogy hívják ezeket) illetve emellett megtalálod életed szerelmét, mert akkor mindenre képes leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!