Teleportálás, idő megállítás, tárgyak mozgatása. Ha csak egyet választhatsz, melyik lenne az, és miért?
Figyelt kérdés
2015. júl. 25. 19:00
11/19 anonim válasza:
Ja és hogy miért?
Azért szeretnék néha láthatatlanná válni, mert akkor bármit megtehetnék, megnézhetnék, elvehetnék, kihallgathatnék, stb.Tudom, nem szép dolog, de hasznos :D
Időutazás pedig egyértelmű, visszamehetnék arégi szép napokba, magammal vihetnék bárkit, hogy lássa, akkoriban milyen voltam, mit csináltam, stb...Na meg a jövőbe is belekukkantanék kicsit.
12/19 anonim válasza:
Egy pillanat időutazás nem szerepel a kérdésben, mert azt választottam volna, csak idő megálltás. Sajnos egy ez kis költségvetésű kérdés.
13/19 anonim válasza:
Én ink maradok az egyszerű emberségemnél... Az erő nem jàték, felelősség jár vele stb. Plussz ha mindenki hős akar lenni nem lessz kit megmenteni. Szal engem megmenthettek
14/19 anonim válasza:
Az idő irányítása ezzel gyakorlatilag bármire képes vagy.
15/19 anonim válasza:
Teleportálás. Nem ez szívem vágya, hogy úgy mondjam, de ezek közül talán a legjobb.
16/19 anonim válasza:
Teleportálás, mert így bármikor csinálhatok bármit, lehet magánélete az embernek(pl.:lakatlan szigeten, egy hajó zárt szobájában stb.) Lehetne segíteni más embereken, ez életmentõ is lehet.
17/19 anonim válasza:
Teleport :)
Eljuthatnék olyan helyekre, ahova másként esélyem sincs, sajnos :(
18/19 anonim válasza:
Idő megállítása, mert ha megállítom az időt, elmegyek egy másik helyre, majd elindítom, akkor az olyan mintha teleportálnék...
19/19 Hajú Kék válasza:
#17-es !!!
Csak az utazás a gond, az ott-tartózkodás (valamiből való megélés) nem??? Pedig az a nagyobb TÉMA !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!