Mit kene tennem, hogy gyogyito lehessek?
Figyelt kérdés
Erdekel a magia is, de talan az nekem kicsit piszkos ugy.2015. júl. 15. 07:28
1/12 A kérdező kommentje:
Megjegyzes: azert irtam a magia, okkultizmus temakorbe, mert ez is erdekel a gyogyitas mellett. Boszorkanykodast ( feher magia ) Teremtonk eliteli? Ez fontos, mert ot szolgalom, szeretem.
2015. júl. 15. 07:30
2/12 anonim válasza:
Ha vallásos vagy, akkor nincs szükséged gyógyító, vagy mágikus metódusokra. Elfogadod az isten kegyességét, és imával kéred, hogy segítsen, gyógyítsa meg azt, aki beteg. A mágus ezzel szemben az isteni törvényeket megismerve isten közvetlen beavatkozását nem veszi igénybe, vagy csak igen magas, theurgikus szinten teszi ezt. A biblia ítéli el a mágiát, nem isten.
3/12 anonim válasza:
Elvégzed az orvosi egyetemet, akkor gyógyító lehetsz.
4/12 Shai-Hulud válasza:
Viszont ha az egyetem elvégzése nélkül kezdesz gyógyítani, azt kuruzslásnak hívják, és büntetendő cselekmény.
7/12 anonim válasza:
Tanulj Reikit! Az gyógyítás! :))
8/12 anonim válasza:
Ha reikit, akkor lehetőleg Usui félét, vagy valamelyik japán irányzatot. A nyugati reiki ágazatok károsabbak, mint amennyi hasznot hajtanak. Láttam rá példát.
10/12 anonim válasza:
Beiratkozol egyetemre. Mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!