Dead Angel kérdése:
Árnyak könyve bővítés. Valaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok :)
A minap elkezdtem bővíteni a könyvemet. Igazából eddig elhanyagoltam, kb 20 oldal van benne, össze vissza mindenféle dolog, de most szeretném bővíteni. Tudnátok írni ötleteket, hogy a varázslatokon kívül miket írjak még bele, esetleg ha nem túl személyes, leírnátok saját könyvetek felépítését?
Trollok kíméljetek légyszi :D
2015. jún. 26. 22:00
2/6 Missi_Key válasza:
gyógynövények, lények, mágiatörténelem, családfa...
3/6 anonim válasza:
Vazz, nagyon magasra teszed a lécet, a GYIK-ot csak trollok olvassák...
4/6 A kérdező kommentje:
#2 köszi :)
#3 igazad van :D
2015. jún. 27. 11:46
5/6 anonim válasza:
Ezt inkább egy wicca fórumon kérdezd meg ott jobb válaszokat fogsz kapni.
Olyan kár, hogy kikötötted, hogy trollok kíméljenek, pedig akkora marhaságot szerettem volna írni... :(
6/6 anonim válasza:
Ha komolyan venned, akkor a kerdest fel sem tetted volna. Ez minden boszorkany legfeltettebb kincse! Ne masok mondjak meg mit irj bele! A magia sem attol mukodik, hogy mint Stahl Judit recepjeinel a fozes, hogy pontosan meg van hatarozva. A sakat kepessegeid, energiaid es az univerzum energiajanak felhasznalasa, celok eleresehez. Pl en kaotikus boszorkany vagyok, az en arnyak konyvem csak a sajat, altalam kidolgozott ritualekat tartalmazza, de ketszer szinte sosem varazsolok pont ugyan-ugy. De egyebkent ha szivesen beszelgetnel ezen teman belul, irj privatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!