Jelent valamit hogy a 69-es szám mindenhol kísért engem?!
Figyelt kérdés
Mostanában mindenhol ezt látom...termeékek árában,rendszám,felhasználónevek,telefonom százalákát valamiért mindíg akkor nézem mikor 69%-on van.egyszerűen már kezd megijeszteni,de senkinek nem szóltam róla2015. jún. 24. 10:18
1/22 anonim válasza:
Készülj a mélytorok technikára.
2/22 anonim válasza:
Nincs jelentősége, csak te adsz neki a figyelmeddel.
Az elme szeret felcimkézni, hogy fontoskodjon, hogy rá figyelj, engedd el. És meglátod nem történik semmi, illetve mégis, hogy nem tud sakkban tartani.
3/22 anonim válasza:
Hamarosan eljő a nap mikor ketten egyszerre orális tanulmányt folytattok egy szeméttelepen.
5/22 anonim válasza:
igen, valoszinuleg valamilyen psziches zavarban szenvedsz, sanszos a skizofrenia.
6/22 anonim válasza:
#5 ettől senki nem lesz még skizofrén
7/22 anonim válasza:
az nyilvanvalo hogy nem normalis.
8/22 anonim válasza:
Egy ideális nőnek 70 dologhoz kell értenie:egy a főzés,és a 69...
9/22 anonim válasza:
érdekes hasonló cipőben járunk engem is kísért egy bizonyos szám pontosabban a 14-es szám, és érdekes módon a legnagyobb szerencsétlenségek április 14.-én történek meg velem
10/22 anonim válasza:
bár azért én még ott nem tartok ezzel hogy kérdést írjak ki ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!